SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

gratis advies over uw website

N

bespaar tijd & geld

N

voorkom hacks en dataverlies

Website onderhoud met garantie

Deskundige werknemers met jarenlange ervaring laten werken aan je website is nooit een slecht idee. Je website onderhouden kan nogal veel tijd innemen, vooral als je niet wegwijs bent hierin. WordPress updaten en zorgen dat je website gezond is natuurlijk heel belangrijk. Toch blijkt het dat men hier niet de nodige aandacht aan besteedt. Door een WordPress onderhoudspakket af te sluiten bij Domeinhost kunt u het onderhoud van de website overlaten aan echte professionals. Er zijn dan geen andere partijen meer nodig voor de technische aspecten van uw website.

Wordpress onderhoud

Website Onderhoud Lite

Vanaf €18,00 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met    HTML + Wordpress + Woocommerce
  Support tijd maandelijks   15 minuten voor inhoudelijke aanpassingen en kleine wijzigingen.
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Nee
  Gratis domeinnaam   Nee
  Gratis webhosting   Nee
  SSL certificaat   Ja
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Nee
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Nee
  Max. Aantal plugins   15
  Thema updates   Ja

Website Onderhoud Basic

Vanaf €27,00 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met    HTML + Wordpress + Woocommerce
  Support tijd maandelijks   30 minuten voor inhoudelijke aanpassingen, wijzigingen, foto's plaatsen enz. Hulp en advies bij installatie nieuwe plugins en thema's. Gratis DIVI builder licentie met +2000 layouts.
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Ja
  Gratis domeinnaam   Nee
  Gratis webhosting   Nee
  SSL certificaat   Ja
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Nee
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Nee
  Max. Aantal plugins   20
  Thema updates   Ja

Website Onderhoud Pro

Vanaf €40,50 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met   Wordpress + Woocommerce, Joomla, Drupal
  Support tijd maandelijks   60 minuten voor inhoudelijke aanpassingen, wijzigingen, foto's plaatsen enz. Hulp en advies bij installatie nieuwe plugins en thema's. Gratis DIVI builder licentie met +2000 layouts. Gratis google maps en contactformulier captcha integratie.
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Ja
  Gratis domeinnaam   Ja
  Gratis webhosting   Ja
  Ruimte website   20 GB
  Ruimte e-mail   10 GB
  SSL certificaat   Ja, SECTIGO Positive 1 jaar
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Ja, website caching en optimize plugins
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Ja
  Max. Aantal plugins   30
  Thema updates   Ja

Wordpress onderhoud

Professionele zorg voor uw website, onderhoud van uw CMS systeem en hulp bij inhoudelijke aanpassingen. Met het uitbesteden van uw website onderhoud bent u af van de zorgen voor uw website. Met onze onderhoudspakketten die uitermate geschikt zijn voor Wordpress maar ook voor vele andere CMS systemen kunt u zorgeloos genieten van uw website met 100% zekerheid dat uw website veilig is en blijft. Sommige updates kunnen conflicten in de website veroorzaken, in dat geval krijgt u met onze onderhoudspakketten de garantie dat wij ervoor zorgen dat de website blijft functioneren naar behoren. Laat uw Wordpress, Joomla of Drupal website door ons onderhouden en geniet van de vele voordelen voor uw website.

WordPress Onderhoud

WordPress onderhoud uitbesteden is een goede optie voor veel bedrijven. Het is een manier om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date is en goed functioneert. Door het uitbesteden van WordPress onderhoud kunt u uw tijd besteden aan andere belangrijke taken, zoals het verbeteren van uw website of het ontwikkelen van nieuwe producten. Het onderhouden van WordPress heeft veel voordelen. Ten eerste kun je er zeker van zijn dat uw website altijd up-to-date is. U krijgt regelmatig updates voor je WordPress-thema's, plugins en andere software die u gebruikt. Bovendien krijgt u ook beveiligingsupdates, waardoor uw website veilig blijft.

Onderhoud WordPress Website

Onze toegewijde dienstverlening richt zich op het waarborgen van de uitmuntende prestaties van uw WordPress website. Dit omvat regelmatige updates om de beveiliging en functionaliteit te verbeteren. Bovendien staan onze experts altijd paraat om eventuele problemen op te lossen en aanpassingen op aanvraag uit te voeren. Met ons 'onderhoud WordPress website' service kunt u gerust zijn dat uw online aanwezigheid altijd in topvorm verkeert. Wij begrijpen dat een goed onderhouden website cruciaal is voor het behoud van uw digitale reputatie en het aantrekken van bezoekers. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw website te laten stralen!

"Onderhoud WordPress

Regelmatig onderhoud van uw WordPress-website is een niet te verwaarlozen aspect van online succes. Het garandeert niet alleen een soepele gebruikerservaring met snelle laadtijden, maar ook de beveiliging van uw site tegen potentiële bedreigingen. Updates van de WordPress-core, thema's en plug-ins zijn van cruciaal belang om kwetsbaarheden te vermijden en uw website up-to-date te houden. Bovendien draagt het bij aan een betere SEO-prestatie. Frisse content en geoptimaliseerde pagina's trekken meer organisch verkeer aan en verbeteren uw zichtbaarheid in zoekmachines. Kortom, 'onderhoud WordPress' is de sleutel tot een succesvolle en veilige online aanwezigheid."

Website Laten Onderhouden

Overweegt u uw website te laten onderhouden? Onze professionele diensten zijn de sleutel tot een vlekkeloze online aanwezigheid. Met regelmatig onderhoud kunt u rekenen op topprestaties, maximale beveiliging en continue SEO-voordelen. Waarom zou u kostbare tijd besteden aan technisch gedoe wanneer u uw website soepel kunt laten draaien met onze hulp? Laat ons u helpen groeien en succes behalen online. Neem vandaag nog contact op voor onze 'website laten onderhouden' services en investeer in uw digitale toekomst!"

Website Onderhoud en Beheer

Website onderhoud en beheer vormen de ruggengraat van een succesvolle online aanwezigheid. Met onze professionele diensten kunt u rekenen op naadloze prestaties, robuuste beveiliging en voortdurende SEO-voordelen. Waarom worstelen met technische details wanneer u ons experts kunt inschakelen om uw website efficiënt te beheren? Geef uw bedrijf de boost die het verdient en laat ons u helpen bij het realiseren van uw online doelen. Aarzel niet langer, kies voor onze 'website onderhoud en beheer' services en investeer in een succesvolle digitale toekomst!"

Houd uw website gezond met een onderhoudspakket van Domeinhost!

Door het afsluiten van een pakket en het overlaten van het onderhoud aan ons bent u gegarandeerd dat uw website in de juiste handen is. WordPress onderhoud op professioneel niveau is belangrijk. Wij laten onze ervaring merken bij het onderhouden van uw website. En natuurlijk zorgen we ervoor dat uw website up-to-date is door constant alles te updaten en op de laatste versie te houden.

Website Onderhoud Voordelen

Geen omkijken

Technische aspecten die veel onduidelijkheden veroorzaken zijn niet langer uw probleem wanneer u een onderhoudspakket afsluit bij Domeinhost!

Voorkomen

Door uw websiteonderhoud aan ons over te laten, zorgt u ervoor dat de nieuwste beveiligingsversies worden geïnstalleerd en maken wij het hackers moeilijker om uw website binnen te dringen!

Besparen

Dankzij een website onderhoudspakket heeft u geen dure webdesigner nodig bij elke kleine vraag of wijziging.

Support

Heeft u vragen en wilt u advies over bepaalde onderwerpen? Los van de support tijd in de pakketten kunt u ons altijd iets vragen.

Het is beter nu actie te ondernemen dan wanneer het te laat is!

Het juiste pakket kiezen en het uitbesteden van het onderhoud van uw website is belangrijk om verschillende redenen. De belangrijkste redenen zijn om de website veilig te houden tegen hackers, maar ook om de website snel en goed functionerend te houden. Vaak kunnen vervelende gevolgen voorkomen worden door de website goed te onderhouden. Wanneer een website gehackt wordt of deze niet meer werkt, bijvoorbeeld door een plugin die verouderd is, kunnen er zeer vervelende kosten ontstaan om dit weer allemaal functionerend te krijgen. Apart van de kosten kan het ook voorkomen dat uw website niet te bereiken is of dat u weer met een nieuwe partij te maken krijgt om het op te laten lossen. Bij Domeinhost kunt u het onderhoud van uw WordPress website of ander systeem uitbesteden aan deskundige professionals van een ervaren provider.

De website onderhouden is een enorm belangrijk deel van het gezond houden van uw website. Het juiste pakket kiezen en zo het onderhoud van WordPress uitbesteden is daarom een goed idee. U wilt bijvoorbeeld niet dat hackers schade kunnen aanrichten op uw website en uw zaken onnodig dwars zitten. Door onderhoud te plegen aan uw website houden we deze functioneel en voorkomen we vervelende gevolgen van een slecht onderhouden website. Wanneer u bijvoorbeeld een oude plugin heeft, dan kan dit een een veiligheidsrisico vormen voor uw website. Deze problemen stapelen zich op naarmate de tijd verder gaat. Naast de irritaties en mogelijke kosten kan het ook voorkomen dat de website onbereikbaar wordt. Domeinhost ziet de waarde in van het onderhouden van een website en daarom willen we onze klanten hier zoveel mogelijk bij assisteren.

WordPress onderhoud

Vandaag de dag worden de meeste websites gebouwd in WordPress. WordPress updaten en de plugins opschonen is een belangrijk deel van de onderhoud hieraan. Plugins worden gebruikt om de functionaliteiten van een website uit te breiden en/of verbeteren en voegen veel ‘smaak’ toe aan een website. Dit betekent echter niet dat er na de installatie van de plugins niks meer gedaan hoeft te worden. Er zit hier onderhoud aan verbonden en het negeren van dit onderhoud kan u veel tijd én geld kosten.

Wij hebben veel ervaring met het onderhoud van diverse populaire Content Management Systemen (CMS). WordPress is hier de belangrijkste van, waar wij ook de meeste ervaring in hebben. Drukbezochte WordPress websites updaten eist een bepaalde mate van kennis en voorbereiding. Door een WordPress onderhoudspakket af te sluiten bij Domeinhost is deze kennis u gegarandeerd en hoeft u niet om te kijken.

WordPress, Joomla en Drupal updates uitvoeren

Content management systemen als WordPress hebben bijna allemaal een automatische update mogelijkheid. Kleinere websites en minder ervaren beheerders hebben hier baat bij, maar dit kan ook een vals gevoel van veiligheid creëren. Webdesigners maken graag gebruik van betaalde thema’s en plugins bij het leveren van uw website. Het probleem van deze werkwijze is dat meestal na een jaar, wanneer de proefperiode eindigt of de licentie verloopt er geen updates meer uitgevoerd worden. Daarna dient er een betaalde licentie afgenomen te worden bij de leverancier van de plugin/thema. Wij zien het wel vaker voorkomen dat betaalde thema’s en plugins een handmatige update vereisen, maar toch genegeerd worden bij het onderhouden van de website.

Zodra u een onderhoudspakket afneemt bij ons inventariseren wij als eerst alle thema’s en plugins die gebruikt worden op de website. Wat onnodig is wordt in overleg uitgeschakeld of helemaal verwijderd. Van alle thema’s en plugins wordt er verder ook gecontroleerd of de leverancier nog daadwerkelijk bestaat, of er updates voor zijn uitgebracht die nog uitgevoerd moeten worden en of er kosten zijn verbonden aan deze zaken. Zo krijgt u een beter beeld waar uw website aan toe is.

Regel vandaag nog een onderhoudsteam!

De wensen van onze klanten worden goed aangehoord en wij krijgen vaak te horen over nare situaties waar het onderhouden van de WordPress website een duidelijk verschil gemaakt zou hebben. Daarom zijn wij begonnen met het aanbieden van support op dit gebied en zo dus ook het aanbieden van onderhoudspakketten. Zo voorkomen wij dat dit soort situaties zich opdoen in de toekomst voor deze klanten en natuurlijk helpen we ook met het voorkomen van potentiële gevaren. In de onderhoudspakketten zitten uren verwerkt voor support waardoor kleine wijzigingen uitgevoerd kunnen worden zonder dat u andere partijen erbij hoeft te halen die onnodig hoge kosten met zich meebrengen. Wilt u een WordPress onderhoudspakket afsluiten? Dit is binnen een paar klikken gedaan. Voor eventuele vragen kunt u altijd terecht bij onze helpdesk.

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter