N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Website Onderhoud Pro

€ 45,00 facturatie per  kwartaal 
Vaste prijs per maand
 € 45,00 € 40,50 facturatie per   jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%
 € 45,00 € 42,75 facturatie per   6 maanden 
Vaste prijs per maand Korting 5%

Website Onderhoud Pro

Vanaf €40,50 per maand
  Geschikt voor websites gebouwd met   Wordpress + Woocommerce, Joomla, Drupal
  Support tijd maandelijks   60 minuten voor inhoudelijke aanpassingen, wijzigingen, foto's plaatsen enz. Hulp en advies bij installatie nieuwe plugins en thema's. Gratis DIVI builder licentie met +2000 layouts. Gratis google maps en contactformulier captcha integratie.
  Support webshop   Ja
  Premium updates   Ja
  Gratis domeinnaam   Ja
  Gratis webhosting   Ja
  Ruimte website   20 GB
  Ruimte e-mail   10 GB
  SSL certificaat   Ja, SECTIGO Positive 1 jaar
  Automatische backup   Ja
  Zoekmachine optimalisatie SEO   Ja, website caching en optimize plugins
  Plugin updates   Ja
  Website caching   Ja
  Max. Aantal plugins   30
  Thema updates   Ja

Geen omkijken meer naar de technische aspecten van uw website en/of webshop!

Het Prof Website Onderhoudpakket is uiterst geschikt voor websites die gebouwd zijn met Wordpress, Joomla, Drupal of voor andere systemen waar speciale aandacht voor nodig is. Verder worden met dit pakket ook de grotere webshops ondersteund en leggen wij een stevige basis voor de juiste indexering van uw website in de zoekmachines. Met dit pakket heeft u geen omkijken meer naar de technische aspecten van uw website. Alle updates worden voor u uitgevoerd, inclusief premium updates van betaalde plugins waar vaak meer expertise voor nodig is.

Zoekmachineoptimalisatie

Wij voorzien uw website van een stevige basis optimalisatie voor zoekmachines, zodat u uw concurrenten een stapje voor bent. Aan de hand van caching en optimalisatie plugins tunen wij uw website zodat deze veel sneller presteert en door google makkelijker wordt geïndexeerd. Per pagina lopen wij de titel, omschrijving en inhoudelijke teksten na en brengen gratis advies uit om uw website beter te laten scoren in de zoekmachines.

Website versnellen

Vinden wij uw website te traag laden en brengt snellere hardware maar geen verbetering? In veel gevallen lukt het ons om uw website sneller te maken. Vooral bij oudere websites komt het vaak voor dat er door de tijd heen veel modules/plugins worden geïnstalleerd die na gebruik niet goed worden opgeruimd. Of er worden plugins gebruikt die elke actie in de database opslaan. Zo zijn er plugins voor contactformulieren die een kopie van het verstuurde bericht opslaan in de database. Door de jaren heen kan een database door dit soort informatie zodanig vervuild raken dat het een hinderlijke vertraging veroorzaakt bij het laden van uw website. Wij zoeken uit waar het bottleneck zit en ruimen waar nodig overbodige en vertragende data op.

Website inspectie

Wij inspecteren uw website op de aanwezigheid van virussen, spyware en andere beveiligingslekken. In overleg met u lopen wij inhoudelijk alle vertragende factoren na. Uw database wordt gecontroleerd op vervuiling en mocht een onmisbaar plugin een of ander vertraging veroorzaken dan nemen wij contact op met de leverancier om een oplossing te vinden.

Website keuring

Let er wel op dat wij een toetsing doen alvorens wij uw website in onderhoud kunnen nemen. Wij nemen enkel websites in onderhoud waarvan wij 100% zeker zijn dat wij de beloofde veiligheid en continuïteit kunnen bieden en op langere termijn kunnen waarborgen. Hierbij letten wij met name op de gebruikte thema's en plugins en of de leveranciers hiervan nog bestaan. Plugins of thema's waarvan de leverancier onbekend is raden wij aan om niet meer te gebruiken en zoeken samen met u naar alternatieven.
Met dit pakket kunt u ook gerust alle soorten wijzigingen doorgeven die aan uw website aangebracht moeten worden. Vragen stellen en advies vragen kan bij ons altijd. Dit gaat niet van de tijd af die u van ons krijgt met dit pakket.

Optimale zorg voor uw website zonder dat u ernaar hoeft om te kijken!

Wordpress onderhoud

Professionele zorg voor uw website, onderhoud van uw CMS systeem en hulp bij inhoudelijke aanpassingen. Met het uitbesteden van uw website onderhoud bent u af van de zorgen voor uw website. Met onze onderhoudspakketten die uitermate geschikt zijn voor Wordpress maar ook voor vele andere CMS systemen kunt u zorgeloos genieten van uw website met 100% zekerheid dat uw website veilig is en blijft. Sommige updates kunnen conflicten in de website veroorzaken, in dat geval krijgt u met onze onderhoudspakketten de garantie dat wij ervoor zorgen dat de website blijft functioneren naar behoren. Laat uw Wordpress, Joomla of Drupal website door ons onderhouden en geniet van de vele voordelen voor uw website.

WordPress Onderhoud

WordPress onderhoud uitbesteden is een goede optie voor veel bedrijven. Het is een manier om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date is en goed functioneert. Door het uitbesteden van WordPress onderhoud kunt u uw tijd besteden aan andere belangrijke taken, zoals het verbeteren van uw website of het ontwikkelen van nieuwe producten. Het onderhouden van WordPress heeft veel voordelen. Ten eerste kun je er zeker van zijn dat uw website altijd up-to-date is. U krijgt regelmatig updates voor je WordPress-thema's, plugins en andere software die u gebruikt. Bovendien krijgt u ook beveiligingsupdates, waardoor uw website veilig blijft.

Onderhoud WordPress Website

Onze toegewijde dienstverlening richt zich op het waarborgen van de uitmuntende prestaties van uw WordPress website. Dit omvat regelmatige updates om de beveiliging en functionaliteit te verbeteren. Bovendien staan onze experts altijd paraat om eventuele problemen op te lossen en aanpassingen op aanvraag uit te voeren. Met ons 'onderhoud WordPress website' service kunt u gerust zijn dat uw online aanwezigheid altijd in topvorm verkeert. Wij begrijpen dat een goed onderhouden website cruciaal is voor het behoud van uw digitale reputatie en het aantrekken van bezoekers. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw website te laten stralen!

"Onderhoud WordPress

Regelmatig onderhoud van uw WordPress-website is een niet te verwaarlozen aspect van online succes. Het garandeert niet alleen een soepele gebruikerservaring met snelle laadtijden, maar ook de beveiliging van uw site tegen potentiële bedreigingen. Updates van de WordPress-core, thema's en plug-ins zijn van cruciaal belang om kwetsbaarheden te vermijden en uw website up-to-date te houden. Bovendien draagt het bij aan een betere SEO-prestatie. Frisse content en geoptimaliseerde pagina's trekken meer organisch verkeer aan en verbeteren uw zichtbaarheid in zoekmachines. Kortom, 'onderhoud WordPress' is de sleutel tot een succesvolle en veilige online aanwezigheid."

Website Laten Onderhouden

Overweegt u uw website te laten onderhouden? Onze professionele diensten zijn de sleutel tot een vlekkeloze online aanwezigheid. Met regelmatig onderhoud kunt u rekenen op topprestaties, maximale beveiliging en continue SEO-voordelen. Waarom zou u kostbare tijd besteden aan technisch gedoe wanneer u uw website soepel kunt laten draaien met onze hulp? Laat ons u helpen groeien en succes behalen online. Neem vandaag nog contact op voor onze 'website laten onderhouden' services en investeer in uw digitale toekomst!"

Website Onderhoud en Beheer

Website onderhoud en beheer vormen de ruggengraat van een succesvolle online aanwezigheid. Met onze professionele diensten kunt u rekenen op naadloze prestaties, robuuste beveiliging en voortdurende SEO-voordelen. Waarom worstelen met technische details wanneer u ons experts kunt inschakelen om uw website efficiënt te beheren? Geef uw bedrijf de boost die het verdient en laat ons u helpen bij het realiseren van uw online doelen. Aarzel niet langer, kies voor onze 'website onderhoud en beheer' services en investeer in een succesvolle digitale toekomst!"

Waarom kiezen voor ons?

Tegenwoordig is er zoveel keus tussen hostingproviders waardoor het lijkt alsof overal wel het zelfde zal zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Waar veel hostingproviders ervoor kiezen om de klant alles zelf te laten doen, zetten wij er een steentje bij om de klant zoveel mogelijk bij te staan. Uiteraard is het mogelijk om bij ons ook zonder enige support al uw doelen te bereiken op een zo gemakkelijk mogelijke manier, maar op het punt dat u toch dat extra beetje support nodig heeft zijn wij de juiste partij waar u op kunt bouwen!

Domeinhost.nl staat onder haar klanten bekend met haar deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met haar klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domeinextensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, webbouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet? Dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met het juiste antwoord voor uw vraagstuk.

 

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij Domeinhost.nl zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domeinspecialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt Domeinhost.nl over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals mail- en webserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.