SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

Volledig online dns en nameservers beheer

N

Wijzig contact gegevens en draag domein over

N

DNS-SEC beveiliging

Top domeinnaam registratie

Met of zonder een webhosting pakket nieuwe domeinen online registreren kunt u eenvoudig doen bij Domeinhost! Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, er is dus een juiste optie voor iedereen! We hebben op onze  website een interactieve beheeromgeving die u volledige controle geeft over bijvoorbeeld uw DNS zone records, domeincontacten en het wijzigen of verbergen van uw WHOIS gegevens. Onze ervaring en deskundigheid maakt het mogelijk voor ons om u een optimale dienst te bieden.

Een domeinnaam eenvoudig online registreren

Een domeinnaam is eigenlijk het gezicht van u op het internet. Het is later ook mogelijk om een website op deze domeinnaam te zetten. Door een herkenbare, volledige domeinnaam vast te leggen bij Domeinhost maakt u het makkelijker voor klanten om sneller terug te keren naar uw website. Om een domeinnaam te registreren moet deze wel beschikbaar zijn, gebruik onze domein beschikbaarheid tool bovenaan de pagina om dat te controleren.

Handige domeinbeheer tools voor al uw domeinen

Heeft u een of meerdere domeinen geregistreerd en wilt u hier gebruik van maken? Dan is onze beheeromgeving the place to be! Wij hebben deze speciaal ontwikkeld om het eenvoudig voor u te maken om van alles uit te voeren voor uw domeinnaam. Of het nu DNS wijzigingen zijn, nameservers aanpassen, e-mailadressen aanmaken of het resetten van wachtwoorden. Alles kan eenvoudig in deze beheeromgeving. U kunt zelfs de WHOIS contactpersonen voor uw domeinregistratie wijzigen en gratis een domeinnaam overdracht uitvoeren. Bent u benieuwd hoeveel verkeer uw geparkeerde domeinnamen aantrekken? Bekijk dat real-time via de statistieken pagina op onze beheeromgeving. Als u even niet weet waar u wat kan terugvinden of hoe u het precies moet uitvoeren, maakt u geen zorgen! Onze helpdesk heeft alle antwoorden waar u naar zoekt bij de registratie van uw domein. Daarnaast hebben wij ook een fantastisch supportteam die wijzigingen kunnen doorvoeren en foutloos onderhoud kunnen plegen aan uw website tegen geen of een geringe betaling. Onze klantenservice is er natuurlijk ook om u met eventuele vragen te helpen. Kortom, bij DomeinHost doen we er alles aan om het zo makkelijk mogelijk te maken voor u om uw domeinnaam te beheren!

Ruime keuze aan domeinnaam extensies

De afgelopen jaren zijn er honderden nieuwe domein extensies uitgebracht. Bij DomeinHost kunt de grootste gedeelte van deze nieuwe extensies online vastleggen.
Dankzij onze contacten bij en samenwerking met diverse domein registrars zoals ICANN, EURID en natuurlijk de Stichting Internet Domein Registratie (SIDN) kunnen wij razendsnel de gewenste domein voor u vastleggen en beheren. Door de grote toename aan domeinextensies van de afgelopen tijd kunt u wellicht overweldigd raken door al deze verschillende opties. Ons advies luidt dan ook goed alle extensies tegen elkaar af te wegen en eventueel contact met ons op te nemen. Elke situatie heeft natuurlijk een andere aanpak en wij begrijpen dat heel goed bij DomeinHost.

Slim doorsturen van uw www en e-mail verkeer

Wilt u niet enkel uw domeinnaam parkeren maar ook gebruiken om de inkomende verkeer door te sturen naar bijvoorbeeld uw hoofdwebsite, dan kunt u bij ons voordelige e-mail en web redirect pakketten afnemen. Domeinnaam doorsturen naar een extern adres? Geen probleem! Wij  hebben de perfecte forwarding module voor u ontwikkeld. Zo kunt u frame-forwardings aanmaken, afwijkende titel en meta-tags invoeren en de inhoud van een externe website in een frame onder uw domeinnaam weergeven. Naast dat ondersteunt onze forwarding module ook de zogenoemde ‘301 redirect’ methode. Zoekmachines gebruiken deze methode om de doelsite te indexeren in plaats van uw domeinnaam. Dit is handig als u bijvoorbeeld bent overgestapt naar een nieuwe domeinnaam en snel de zoekmachine reputatie op uw oude domein wilt over dragen naar uw nieuwe domein. Bij beide vormen van doorsturen is het mogelijk om de namen van pagina’s achter uw domeinnaam te plaatsen en uit te laten komen op een overeenkomende pagina op uw doelsite. Van elke hit op uw domein houden wij statistieken bij zodat u makkelijk kunt zien wat de aantal hits zijn en waar uw bezoekers vandaan komen. Als u nog vragen over dit proces heeft, aarzel dan niet en vraag onze zoekmachine specialisten alles wat u wilt weten!

Kies voor een betrouwbare partner in domeinregistraties!

Wanneer u snel en eenvoudig een domeinnaam wilt vastleggen, dan doet u dat bij een domein partner die u kunt vertrouwen. Domeinhost.nl is een betrouwbare service provider die al sinds 1999 domeinnaamregistraties en webhosting van topkwaliteit voor zowel particulieren als bedrijven aanbiedt. Bij ons kunt u eenvoudig online direct uw domeinnaam registreren. Bestaande klanten kunnen ons eenvoudig een e-mail sturen of telefonisch contacteren om hun domeinnaam onmiddellijk te laten vastleggen. Na het registreren van een domeinnaam wilt u er natuurlijk wel alles uit halen. Hier helpen wij u graag met deskundig advies.

Webhosting

Koppel een topkwaliteit webhosting pakket aan uw domeinnaam en plaats direct uw website online met een eenvoudige one-click installer.

E-mail

Gebruik onze razendsnelle en betrouwbare mailservers om spam en virusvrij uw e-mail veilig te verzenden en te ontvangen.

Doorsturen

Maak gebruik van onze geavanceerde doorstuurpakketten voor uw domeinnaam en e-mail en beheer deze via een centrale interface.

Goedkope domeinnamen

Kosten domeinnaam registratie

De kosten voor het registreren of verhuizen van een domeinnaam verschillen natuurlijk per extensie en de door u gekozen duur van de registratie. U kunt hier meer over vinden in ons overzicht van domeinnaam extensies. U kunt flink besparen op uw jaarlijkse domeinregistratie kosten door uw domeinnaam tot wel 10 jaar tegelijk vast te leggen. Verder worden de kosten voor uw domeinnaam registratie bepaald door in hoeverre u gebruik wilt maken van uw domeinnaam. Zo kunt eenvoudig uw domeinnaam voordelig uitbreiden met veilige e-mail accounts, top kwaliteit webhosting en SSL-beveiliging. Neem contact met ons op voor een deskundig advies en een offerte op maat.

Uw domeinnaam verhuizen

Als een van de weinige domeinproviders biedt DomeinHost een uitgebreide domeinnaam en website verhuisdienst aan waarbij wij u al het complexe werk dat komt kijken bij een domein verhuizing besparen. U hoeft zich niet druk te maken over complexe zaken als DNSSEC, DKIM/SPF records en het migreren van uw bestaande e-mail berichten of uw complete website. Al dat tijdrovende werk nemen wij met alle plezier u uit handen en zorgen dat tijdens het hele verhuis proces uw website en/of e-mail gewoon blijft doorwerken. Zo houdt u tijd over voor uw hoofdwerkzaamheden en bent u verzekerd van een deskundige afhandeling. Ook als u van plan bent om een bestaande domeinnaam te kopen kunt u ons inschakelen om te bemiddelen met de verkopende partij. Het kopen van een domeinnaam brengt sommige risico’s met zich mee, wij weten wat de valkuilen zijn en kunnen u behoeden voor oplichting of een miskoop. Indien u het hele aankoop- en verhuisproces door ons laat afhandelen, dan bent u 100% verzekerd van een veilige transactie en een gegarandeerde overdracht van de nieuwe domeinnaam op uw (bedrijf)naam.
Neem contact met ons op voor een deskundig advies en een offerte op maat.

Goedkope domeinnamen

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

Al jaren klant bij InterIp, eerst alleen met hosting, maar nu ook met een onderhoudscontract. Ik ben zeer tevreden over het meedenken en de geboden hulp - ook proactief. Zelf heb ik van deze kant van het ondernemen maar weinig kaas gegeten, dus ik waardeer de inzet van het team zeer, ze maken een goede partner!

Sam H Avatar Sam H
29 mei 2024

Interip Networks B.V. is een goede internet provider, die oplet wat er op zijn netwerk gebeurt, en je bij onraad een berichtje stuurt!

Han Vogel Avatar Han Vogel
27 mei 2024

Wat een service al bijna 20 plus jaren als ondernemer goed geholpen door dit bedrijf Heerlijk dat dit nog gewoon kan en gebeurd

Robert Ederveen Avatar Robert Ederveen
20 mei 2024

Wat een service al bijna 20 plus jaren als ondernemer goed geholpen door dit bedrijf Heerlijk dat dit nog gewoon kan en gebeurd

Robert Ederveen Avatar Robert Ederveen
13 mei 2024

Ik had een probleem bij het bouwen van mijn website ,Als je het probleem uitlegt wordt je bijna direct ten volle tevredenheid geholpen , een aanrader .

Jo Joosten Avatar Jo Joosten
4 april 2024

helemaal top hoe interip omgaat met klanten. install van ssl fluitje van een cent. zij handelen alles af. heel snel reactie en professioneel. beveel ik aan

Willie Jan Bons Avatar Willie Jan Bons
18 maart 2024

Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter