SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

Levering binnen 1 uur

N

Gratis installatie op uw website

N

Hulp en advies bij SSL fouten website

Veilige SSL Certificaten

Naast dat wij gratis Let’s Encrypt certificaten aanbieden op onze hosting pakketten kunt u SSL certificaten ook los aanschaffen. Voordeel van een betaalde certificaat is dat de certificaat voor langer dan 3 maanden kan worden afgenomen en dat wij de installatie en verlengingen voor onze rekening nemen.

Veilige SSL certificaten

SECTIGO SSL Positive

Voor €32,50 per jaar
  Validatie   Domein validatie DV
  Aantal domeinen   1
  Aantal subdomeinen   2
  Leverancier   Comodo
  Garantiebedrag   $ 10,000.00
  Encryptie   128/256 bits
  Levertijd   max. 1 uur

Positive SSL Wildcard

Voor €125,00 per jaar
  Validatie   Domein validatie DV
  Aantal domeinen   1
  Aantal subdomeinen   Onbeperkt
  Leverancier   Comodo
  Garantiebedrag   $ 10,000.00
  Encryptie   128/256 bits
  Levertijd   max. 1 uur

SECTIGO SSL EV

Voor €200,00 per jaar
  Validatie   Extended Validatie (EV)
  Aantal domeinen   1
  Aantal subdomeinen   2
  Leverancier   Comodo
  Garantiebedrag   $ 250,000.00
  Encryptie   40/256 bits
  Levertijd   max. 5 werkdagen

Veilige SSL certificaten

Veilige SSL certificaten snel makkelijk aangevraagd via DomeinHost. Gratis installatie en monitoring.

Wat doet een SSL certificaat?

SSL certificated voegen een extra beveiligingslaag toe aan de informatie die uitgewisseld wordt tussen uw website en de bezoekers door een geheime codering toe te voegen die niet door derden versleuteld kan worden. SSL betekent Secure Sockets Layer in het kort. Het plaatst een soort beveiligde laag tussen een server en een internet browser waarmee de verbinding versleuteld wordt. Door dit te doen is informatie alleen te lezen tussen de verzender en de ontvanger. Personen met slechte intenties die bijvoorbeeld willen afluisteren hebben niks aan de informatie die ze verkrijgen omdat ze deze niet kunnen ontsleutelen. Bepaalde websites die gevoelige informatie behandelen zoals creditcard informatie hebben zeker een SSL certificaat nodig, echter is dit sterk aan te raden voor alle websites. Geen SSL certificaat hebben heeft ook nadelige effecten op de vindbaarheid van de website in zoekmachines zoals Google.

Hoe weet ik of websites een https verbinding hebben?

Websites die een SSL hebben beginnen altijd met het https:// protocol in de adresbalk. Afhankelijk van uw browser wordt er een slotje getoond die groen opkleurt. Browsers tonen websites zonder geldige SSL certificaten vaak als onveilige websites.Dit kunt u herkennen aan het uitroepteken links in de adresbalk. Browsers geven ook een foutmelding of foutpagina weer wanneer een gebruiker een website zonder SSL certificaat bezoekt via het https:// adres. Een verlopen certificaat zal ook een gevaarmelding genereren in de browser die u gebruikt om de website te bezoeken.

Kosten van een SSL certificaat

Hedendaags hoeft een SSL certificaat niks te kosten. Bij Domeinhost bevatten al onze website hosting pakketten een gratis SSL certificaat dat u kunt activeren. Dit gratis certificaat kan door u eenvoudig ingesteld worden via Plesk op uw website. Wij bieden ook een betaald certificaat aan. De betaalde certificaten van Domeinhost worden voor een periode van 1 jaar uitgegeven en zijn in verschillende variaties beschikbaar. Er zijn bijvoorbeeld wildcard certificaten die werken op ieder subdomein van uw domeinnaam. EV(Extended Validation) certificaten zijn SSL certificaten waar de certificaatautoriteit(CA) een identiteitscontrole uitvoert voordat het certificaat uitgegeven wordt. Sommige browsers tonen een groene adresbalk wanneer de website beveiligd is met een EV certificaat. Deze certificaten kosten meer dan de reguliere SSL certificaten, mede door de controle door de CA. Zowel het gratis SSL certificaat als de betaalde certificaten gebruiken hetzelfde https protocol en bieden daarom de zelfde mate van beveiliging voor uw website. Een wildcard certificaat is handig in gebruik en ook makkelijk omdat deze met veel subdomeinen werkt. Wanneer u uw website een heel betrouwbare uitstraling wilt geven zijn EV certificaten aan te raden.

INTERIP

SSL beveiliging instellen op een website

Een wordpress website kunt u in onze gebruiksviendelijke Plesk hosting control omgeving zelf installeren, dit kunt u ook doen met het gratis SSL certificaat dat Plesk aanbied. Het installeren van een HTTPS certificaat op een bestaande Wordpress website kan voor problemen zorgen met uw thema's en/of plugins. Dit kan leiden tot downtime op uw website of tot eventuele minpunten in de zoekmachines. Indien u zulke risico's wilt voorkomen raden wij u aan om een betaalde ssl certificaat te bestellen via ons website. In het geval dat u een betaalde ssl certificaat bij ons koopt zorgen wij voor de volledige installatie en regelen "insecure content" foutmeldingen en alle overige mogelijke conflicten gratis voor u.Beveiliging is een must

Als er een bezoeker op uw website komt wordt er heel wat data uitgewisseld tussen uw website en de bezoeker van uw website. Zonder een fatsoenlijke versleuteling van de data tussen uw website en uw bezoekers kunnen pottenkijkers op een vrij eenvoudige manier deze data onderscheppen en uitlezen. Het laatste kunt u voorkomen door de verbinding te versleutelen zodat kwaadwillenden, mocht de data worden onderschept, niets aan de inhoud hebben.

Zoveel slotjes evenveel keuzes

Vroeger waren er maar een paar certificaatverstrekkers en was de keuze in de juiste certificaat zo gemaakt. Tegenwoordig komen er steeds nieuwe partijen bij die erkend worden als een betrouwbaar certificaatverstrekker. Al deze zogenaamde certificate authorities (CA) hebben hun eigen wijze van valideren en uitgeven van de certificaten. Informeer bij ons naar de mogelijkheden indien u zelf geen keuze kunt maken.

Er zijn grofweg 3 soorten certificaten:

  • Domein validatie (DV) (validatie op basis van whois data)
  • Organisatie validatie (OV) (validatie op basis van whois data en KvK)
  • Uitgebreide validatie (EV) (validatie op basis van whois data en KvK)

 

Daarnaast kunt u kiezen tussen:

  • Enkel domein (hiermee beveiligt u www.uwdomeinnaam.nl en uwdomeinnaam.nl)
  • Meerdere domeinen (aantallen kunnen varieren, u kunt www.uwdomeinnaam.nl en bijvoorbeeld bestellen.uwdomeinnaam.nl beveiligen)
  • Wildcard domein (u kunt in plaats van de “www” subdomein andere subdomeinen gebruiken die u zelf bedenkt)

Voorkom strafpunten

Als u geen SSL-certificaat gebruikt op uw site dan geven de meeste browsers tegenwoordig de melding dat uw website onbetrouwbaar is. Chrome en Firefox blokkeren zelfs de toegang naar uw site als er op uw pagina velden aanwezig zijn die door de bezoeker ingevuld kunnen worden. Zelfs eenvoudige formulieren waarmee u enkel om de naam en het e-mail adres van uw bezoeker vraagt worden geblokkeerd als u de verbinding niet heeft versleuteld.

Daarnaast kijken tegenwoordig vrijwel alle zoekmachines of u een SSL certificaat gebruikt op uw site. Indien u dit wel doet, dan krijgt u een pluspuntje van de zoekmachine. Zo niet, dan verliest u uw plaats aan de concurrent die wel een SSL-certificaat gebruikt.

Gratis installatie

Wilt u uw website beveiligen met een SSL-certificaat en draait uw website al bij ons? Dan doen wij de installatie van het certificaat geheel kostenvrij voor u. Daarnaast kunnen wij uw website checken en rapporteren als er certificaatconflicten zijn en helpen wij u met het oplossen hiervan.

Snel in gebruik

Standaard certificaten worden binnen enkele minuten aangevraagd en eventueel geïnstalleerd op uw website. Heeft u uw hosting ergens anders lopen? Dan krijgt u enkele minuten na het voltooien van de bestelling een mailtje met hierin uw certificaat.