N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

SECTIGO SSL EV

€ 200,00 facturatie per  jaar 
Vaste prijs per jaar

SECTIGO SSL EV

Voor €200,00 per jaar
  Validatie   Extended Validatie (EV)
  Aantal domeinen   1
  Aantal subdomeinen   2
  Leverancier   Comodo
  Garantiebedrag   $ 250,000.00
  Encryptie   40/256 bits
  Levertijd   max. 5 werkdagen

hoogste uitstraling van betrouwbaarheid

Met het EV (Extended Validation) certificaat van SECTIGO bent u verzekerd tegen mee kijkers en uw site straalt extra veiligheid uit doordat de adresbalk van de browser een slotje toont en uw bedrijfsnaam wordt weergegeven in de certificaat details. Uitermate geschikt voor website's waar naast klantgegevens en wachtwoorden ook creditcardgegevens en andere persoonlijke gegevens worden uitgewisseld.

Validatie van dit type certificaat vindt plaats aan de hand van uw KvK gegevens, whois informatie van uw domeinnaam en een telefonische onderzoek door de certificaatverstrekker.

Veilige SSL certificaten

Veilige SSL certificaten snel makkelijk aangevraagd via DomeinHost. Gratis installatie en monitoring.

Wat doet een SSL certificaat?

SSL certificated voegen een extra beveiligingslaag toe aan de informatie die uitgewisseld wordt tussen uw website en de bezoekers door een geheime codering toe te voegen die niet door derden versleuteld kan worden. SSL betekent Secure Sockets Layer in het kort. Het plaatst een soort beveiligde laag tussen een server en een internet browser waarmee de verbinding versleuteld wordt. Door dit te doen is informatie alleen te lezen tussen de verzender en de ontvanger. Personen met slechte intenties die bijvoorbeeld willen afluisteren hebben niks aan de informatie die ze verkrijgen omdat ze deze niet kunnen ontsleutelen. Bepaalde websites die gevoelige informatie behandelen zoals creditcard informatie hebben zeker een SSL certificaat nodig, echter is dit sterk aan te raden voor alle websites. Geen SSL certificaat hebben heeft ook nadelige effecten op de vindbaarheid van de website in zoekmachines zoals Google.

Hoe weet ik of websites een https verbinding hebben?

Websites die een SSL hebben beginnen altijd met het https:// protocol in de adresbalk. Afhankelijk van uw browser wordt er een slotje getoond die groen opkleurt. Browsers tonen websites zonder geldige SSL certificaten vaak als onveilige websites.Dit kunt u herkennen aan het uitroepteken links in de adresbalk. Browsers geven ook een foutmelding of foutpagina weer wanneer een gebruiker een website zonder SSL certificaat bezoekt via het https:// adres. Een verlopen certificaat zal ook een gevaarmelding genereren in de browser die u gebruikt om de website te bezoeken.

Kosten van een SSL certificaat

Hedendaags hoeft een SSL certificaat niks te kosten. Bij Domeinhost bevatten al onze website hosting pakketten een gratis SSL certificaat dat u kunt activeren. Dit gratis certificaat kan door u eenvoudig ingesteld worden via Plesk op uw website. Wij bieden ook een betaald certificaat aan. De betaalde certificaten van Domeinhost worden voor een periode van 1 jaar uitgegeven en zijn in verschillende variaties beschikbaar. Er zijn bijvoorbeeld wildcard certificaten die werken op ieder subdomein van uw domeinnaam. EV(Extended Validation) certificaten zijn SSL certificaten waar de certificaatautoriteit(CA) een identiteitscontrole uitvoert voordat het certificaat uitgegeven wordt. Sommige browsers tonen een groene adresbalk wanneer de website beveiligd is met een EV certificaat. Deze certificaten kosten meer dan de reguliere SSL certificaten, mede door de controle door de CA. Zowel het gratis SSL certificaat als de betaalde certificaten gebruiken hetzelfde https protocol en bieden daarom de zelfde mate van beveiliging voor uw website. Een wildcard certificaat is handig in gebruik en ook makkelijk omdat deze met veel subdomeinen werkt. Wanneer u uw website een heel betrouwbare uitstraling wilt geven zijn EV certificaten aan te raden.

INTERIP

SSL beveiliging instellen op een website

Een wordpress website kunt u in onze gebruiksviendelijke Plesk hosting control omgeving zelf installeren, dit kunt u ook doen met het gratis SSL certificaat dat Plesk aanbied. Het installeren van een HTTPS certificaat op een bestaande Wordpress website kan voor problemen zorgen met uw thema's en/of plugins. Dit kan leiden tot downtime op uw website of tot eventuele minpunten in de zoekmachines. Indien u zulke risico's wilt voorkomen raden wij u aan om een betaalde ssl certificaat te bestellen via ons website. In het geval dat u een betaalde ssl certificaat bij ons koopt zorgen wij voor de volledige installatie en regelen "insecure content" foutmeldingen en alle overige mogelijke conflicten gratis voor u.

Waarom kiezen voor ons?

Tegenwoordig is er zoveel keus tussen hostingproviders waardoor het lijkt alsof overal wel het zelfde zal zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Waar veel hostingproviders ervoor kiezen om de klant alles zelf te laten doen, zetten wij er een steentje bij om de klant zoveel mogelijk bij te staan. Uiteraard is het mogelijk om bij ons ook zonder enige support al uw doelen te bereiken op een zo gemakkelijk mogelijke manier, maar op het punt dat u toch dat extra beetje support nodig heeft zijn wij de juiste partij waar u op kunt bouwen!

Domeinhost.nl staat onder haar klanten bekend met haar deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met haar klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domeinextensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, webbouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet? Dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met het juiste antwoord voor uw vraagstuk.

 

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij Domeinhost.nl zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domeinspecialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt Domeinhost.nl over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals mail- en webserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.