Klik op de beschikbare categorieën voor een overzicht
Nu we weer een jaar vooruit gaan willen we dit moment gebruiken om al onze klanten een gelukkig nieuwjaar en fijne feestdagen toe te wensen. We zijn enorm dankbaar voor jullie vertrouwen in ons voor de hosting van jullie websites en andere diensten die jullie bij ons afnemen.

Gewijzigde openingstijden


Op 25-26 December 2023 en 1 Januari 2024 zijn we de hele dag gesloten. Mail die verstuurd wordt zal later beantwoord worden.

Als we terugkijken op afgelopen jaar zijn we trots op de v...
Meer
Wij hebben ondanks de corona crisis weer een bewogen en drukke jaar achter de rug! Namens het team van InterIP Networks BV wensen wij u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Openingstijden kerst en oudejaarsdag


Tijdens de feestdagen zijn de openingstijden van onze helpdesk anders dan u gewend bent. Omdat dit jaar zowel de eerste kerstdag als de nieuwjaarsdag op een zaterdag vallen stoppen wij een dag van tevoren iets vroeger dan normaal:
 • Vrijdag 24 december: geopend van ... Meer
 • Let op, wij hebben meldingen binnen gekregen dat er mails in de omloop zijn waarin wordt aangegeven dat de diskruimte van uw webhosting account volgeraakt is. Het onderwerp van het bericht luidt: "[domeinnaam.nl] Not enough disk space available" maar dit kan per bericht iets anders verwoord zijn. In de mail is er een link geplaats om in te loggen op de control panel om het probleem te "verhelpen". Deze link verwijst naar de servers van de hackers en heeft als doel om uw loginnaam en password te... Meer
  Ook bij InterIP Networks gaan wij op zoek naar paaseieren, waardoor wij op Tweede Paasdag (maandag 5 april) gesloten zijn!
  Op Goede Vrijdag (vrijdag 2 april) hanteren wij de reguliere openingstijden (10:00 - 18:00).
  Storingen
  Loopt u onverhoopt tegen urgente problemen aan? Dan kunt u ons zoals altijd bereiken op onze storingslijn. Deze is heel het jaar door 24 uur per dag bereikbaar.
  Het nummer van de storingslijn krijgt u te horen zodra u ons buiten kantoortijden belt en het antwoordappara...
  Meer
  Het nieuwe jaar is in zicht! Namens het team van InterIP Networks BV wensen wij u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

  Openingstijden kerst, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag


  Tijdens de feestdagen zijn de openingstijden van onze helpdesk anders dan u gewend bent. Deze vernieuwde openingstijden zijn als volgt:
 • 1e kerstdag: gesloten

 • 2e kerstdag: gesloten

 • Oudejaarsdag: geopend van 10:00-16:00

 • Nieuwjaarsdag: gesloten

 • Buiten deze dagen zijn wi...
  Meer
  In verband met een landelijke storing op het netwerk van KPN zijn wij momenteel telefonisch niet bereikbaar.
  In verband met tweede pinksterdag zijn wij op maandag 10 Juni gesloten. In geval van storingen zijn wij bereikbaar op onze storingstelefoon.
  Zoals afgelopen maand aangekondigd zijn wij inmiddels begonnen aan de migraties van websites die nog op onze verouderde servers draaien. Wij voeren de migraties met uiterste zorg uit waardoor het vrij langzaam gaat en we nu "pas" halverwege zijn. 90% van de tot nu toe behandelde domeinen hebben wij succesvol kunnen migreren, op de resterende 8% hebben wij de PHP versie moeten terugzetten naar een lagere versie en/of moesten er paden worden aangepast in de config bestanden. Van ongeveer 2% van de... Meer
  In verband met een spoedonderhoud op ons mailplatform zijn wij genoodzaakt om om de mailservers te herstarten. Om die reden zal het ophalen en versturen van e-mail voor ongeveer 10 minuten niet mogelijk zijn. De werkzaamheden zullen rond 17.00 uur starten en wij verwachten rond 17.10 uur weer online te zijn.
  In verband met de feestdagen zijn onze openingstijden gewijzigd:

  24-12: 10:00 uur tot 16:00 uur
  25-12: Gehele dag gesloten
  31-12: 10:00 tot 16:00 uur

  Wij wensen iedereen fijne feestdagen, mocht u onverhoopt tegen een urgente probleem aanlopen dan zijn wij bereikbaar via ons storingsnummer.
  In verband met een spoedonderhoud zal de SQL-1 vandaag tussen 14.00 uur en 15.00 uur gedurende paar minuten niet beschikbaar zijn. Websites die deze server gebruiken voor hun databases zullen om die reden tijdelijk niet bereikbaar zijn.

  Wij bieden onze excuses voor het overlast.

  update 14:50 uur: Onderhoud is afgerond
  Momenteel zijn wij bezig met de migratie naar een nieuwe dns omgeving. Om die reden is het dns beheer pagina de komende uur niet beschikbaar.

  Update 18:00 uur: Inmiddels staat de nieuwe dns beheer pagina online

  Wat is nieuw ?

  - Alle dns wijzigingen vinden real-time plaats
  - DNSSEC kan nu per domein aan/uit gezet worden
  - Bij elke wijziging in de dns instellingen wordt er een backup gemaakt zodat u makkelijk terug kan naar een eerdere versie (max. 25 versies worden bewaard)
  - Importe...
  Meer
  In verband met een storing bij onze telefonie provider zijn wij momenteel telefonisch slecht bereikbaar.
  In verband met onderhoud aan het energienetwerk op de Industriestraat in Naaldwijk zal ons kantoor vandaag om 17.00 sluiten. Voor spoedeisende zaken kunt u ons via het storingsnummer bereiken.
  Het is eindelijk zover, vanaf vandaag treedt de General Data Protection Regulation (GDPR) echt in werking. Tenminste, dan kunnen er sancties worden opgelegd. Deze nieuwe Europese privacyverklaring is van toepassing op alle lidstaten van de Europese Unie en zal als vervanging dienen voor nationale wetten zoals de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). In Nederland spreken we ook wel over de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

  In dit artikel vertellen wij wat u moet doen en wat wij...
  Meer
  Wij zijn onze vaste klanten zeer dankbaar. Dankzij uw loyaliteit zijn wij een toonaangevend bedrijf geworden in een sterk concurrende markt.

  Alhoewel onze klanten zeer tevreden zijn over de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten, vonden wij het alsnog gepast om onze vaste klanten in het zonnetje te zetten door hen een vaste korting te geven op hun facturen.

  De vaste klanten korting wordt als volgt berekend;
  Voor ieder product kijken wij tijdens het factureren hoe lang het product w...
  Meer
  Met het online gaan van onze nieuwe website hebben wij tevens ook al onze pakketten aangepast. Alle pakketten zijn groter geworden en voor de meeste pakketten geldt ook dat de kosten zijn verminderd.

  De belangrijkste aanpassingen zijn de verhoging van de opslagruimte voor uw website en e-mail, de maandelijkse traffic die uw website kan genereren en de mogelijkheid om meerdere domeinen onder hetzelfde pakket te kunnen hosten.

  In de komende periode gaan wij de specificaties van uw pakket sta...
  Meer
  Sinds kort bieden wij ook webhosting pakketten aan die u kunt beheren via een Plesk control panel.

  Plesk is een web-based controlepaneel dat het beheren van uw website een stuk eenvoudiger maakt. Met Plesk is het bijvoorbeeld erg eenvoudig om met een klik toepassingen zoals Wordpress, Drupal, Joomla of Magento te installeren en onderhouden. Daarnaast kunt u eenvoudig FTP accounts, databases en extra hosting accounts aanmaken. Ook het wisselen tussen verschillende PHP versies en het maken van...
  Meer
  Het is zover, wij hebben een gloednieuwe website waarbij niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteit flink op de schop is genomen. Ook heeft onze beheer omgeving een nieuw jasje gekregen en is de functionaliteit flink uitgebreid en/of verbeterd.

  Wij hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot een toonaangevende aanbieder van webhosting, domeinnaamregistraties en managed server oplossingen. De lat lag dus hoog en onze oude website piepte en kraakte van alle kanten. Een grond...
  Meer
  Door een uitval van een koelunit in het datacenter zijn onze mail, web en storage servers overhit geraakt. Om ergere schade te voorkomen hebben deze servers zichzelf automatisch afgesloten. Helaas is het herstarten niet goed verlopen waardoor sommige servers momenteel nog problemen opleveren. Dit houdt concreet in dat u momenteel geen mail kunt versturen en ontvangen, tevens is een deel van ons shared hosting platform ook niet bereikbaar. Wij proberen nu met alle beschikbare middelen de servers ... Meer
  Momenteel is er een storing gaande bij KPN met hun uitgaande mailservers. Om die reden kan het zijn dat u geen mail meer kunt versturen. Indien u bij ons maildiensten afneemt raden wij u aan om als uitgaande mailservers onze mailservers te gebruiken:

  - smtp.interip.nl (poort 587)

  Komt u er niet uit ?, bekijk dan de exacte instellingen hier.

  Bekijk ook de kpn pagina met...
  Meer
  Onlangs zijn de SSL-certificaten op al onze mailservers verlengd voor een periode van 3 jaar. Indien u tijdens het ophalen of het versturen van email meldingen krijgt dat de certificaat op de server niet te vertrouwen is lees dan het onderstaande aandachtig door.

  Omdat u nog gebruik maakt van de oude naamgeving voor het benaderen van de mailservers
  krijgt u een beveiligingswaarschuwing. Normaal kunt u deze waarschuwing
  wegklikken door te kiezen voor "certificaat vertrouwen" maar het blijkt ...
  Meer

  Momenteel zijn wij bezig met een interne verhuizing van onze domein portofolio waardoor wij genoodzaakt zijn om enige wijzigingen in uw domeinhouder gegevens aan te brengen. Om die reden kan het zijn dat u een bericht ontvangt met als onderwerp: DOMAIN CONTACTUPDATE CONFIRMATION EMAIL (OLD REGISTRANT)` en als afzender: donotreply@name-services.com. U kunt deze berichten negeren, na de verhuizing krijgt u nogmaals een bericht waarin u kunt zien dat uw gegevens weer zijn teruggezet naar hun oors...
  Meer
  In verband met de feestdagen zijn onze openingstijden gewijzigd:

  22-12/23-12: 10:00 uur tot 16:00 uur
  26-12: Gehele dag gesloten
  30-12: 10:00 tot 16:00 uur

  Wij wensen iedereen fijne feestdagen, mocht u onverhoop tegen een urgente probleem aanlopen dan zijn wij bereikbaar via ons storingsnummer: 015-2716118
  In verband met een belangrijke onderhoud aan ons netwerk kan er morgenochtend (14-12-2016) rond 06:00, gedurende en periode 5 tot 10 minuten, voorkomen dat ons netwerk onbereikbaar is. Wij doen er alles aan om de impact voor onze klanten minimaal te houden en danken u alvast voor het begrip.
  Geachte klant,

  Wij hebben geconstateerd dat er een aantal klanten zijn die problemen hebben bij het verbinden met de FTP server. Dit probleem wordt veroorzaakt door een wijziging in de hostname in verband met een installatie van een SSL certificaat. Indien u problemen ondervindt bij het verbinden met de FTP server dient u één van de onderstaande hostnames te gebruiken:

  linftp.interip.nl (Linux)

  winftp.interip.nl (Windows)

  Indien er nog vragen en/of opmerkingen zijn horen wij dat graa...
  Meer
  Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website met veel meer functionaliteiten. Wij hopen hiermee uiterlijk begin juli online mee te kunnen gaan. Alhoewel er veel zal veranderen wat betreft de uiterlijk van onze website zullen de belangrijkste wijzigingen plaats vinden in de inhoud ervan. De website en de inhoud ervan zal meer van deze tijd zijn waarin alles een stuk makkelijker gaat als dat we gewend waren. Hierbij kunt u denken aan het makkelijk vinden van formuliere... Meer
  De komende weken is ons bereikbaarheid vanwege de naderende feestdagen als volgt:

  Koningsdag, woensdag 27 april: gesloten

  Hemelvaartsdag, donderdag 5 mei: gesloten

  Pinksteren, maandag 16 mei: gesloten

  Namens het hele team van InterIP Networks B.V. wensen wij u fijne feestdagen.
  Heeft u een factuur ontvangen van NL-Domeinhost.nl betaal dan deze niet. Het betreft hier een zogenaamde spookfactuur waarbij misbruik wordt gemaakt van ons bedrijfsnaam.
  Lees meer op: Let op: spookfactuur Domein host Nederland
  Momenteel is er een storing met ons telefooncentrale waardoor wij niet meer gebeld kunnen worden. Voor dringende zaken verzoeken wij u om ons te mailen.
  In verband met een spoed onderhoud op de SQL-1 kan het zijn dat uw website tussen 17.00 uur en 18.00 uur voor enkele minuten niet meer bereikbaar is.

  Onze excuses voor het overlast.
  De komende feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden.

  - Vrijdag 25 december 2015 (Eerste kerstdag) zijn wij gesloten
  - Donderdag 31 december 2015 sluiten wij om 16:00uur
  - Vrijdag 1 januari 2016 (Nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten

  Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!
  In verband met een noodonderhoud op een van onze storageservers zijn de onderstaande diensten tussen 00.30 uur en 01.00 uur gedurende periode van +/- 15 minuten niet bereikbaar:

  - Websites die op het Linux platform draaien
  - Mail services zoals webmail, smtp, pop en imap

  Door een internetstoring zijn wij momenteel telefonisch niet bereikbaar.

  Update 13.30 uur: Het internetverbinding is weer hersteld en wij zijn weer telefonisch bereikbaar.

  Onze excuses voor het overlast.

  Wij zijn verhuisd naar een nieuwe kantoorpand in Naaldwijk. Op onze nieuwe locatie in Naaldwijk zitten wij op loopafstand van ons Datacenter afgelegen, bij storingen en calimiteiten kunnen wij nu zeer snel fysiek toegang tot onze servers krijgen.

  Ons nieuwe adres is geworden:

  Industriestraat 11
  2671 CT NAALDWIJK
  Let op: Oplichters weer actief met spookfacturen

  Na een tijdje rustig te zijn geweest zijn de oplichters nu weer actief onder de naam "BE Domeinhost".


  Wij raden iedereen die een factuur van deze oplichterbende heeft hiervan een melding te doen bij “Fraude Helpdesk Meldpunt”  Inmiddels heeft de belgische registratie instantie (DNS Belgium) ook een artikel hierover geplaatst op hun Meer
  Momenteel zijn er oplichters actief die onder de naam “nldomeinhost.nl” en “domeinhostnederland.nl” spookfacturen voor domeinnaam registratie sturen.
  Hierbij maken ze misbruik van onze bekendheid en goede reputatie door een naam te gebruiken die sterk lijkt op onze handelsnaam “Domeinhost.nl”. U kunt er zeker van zijn dat wij nooit spookfacturen naar onze klanten gestuurd hebben of in de toekomst zullen sturen, wij zijn een bedrijf die al 15 jaar bestaat en dit soort praktijken sterk afwijst.
  ...
  Meer
  In verband met de groei van onze klantenkring en met het feit dat de meeste CMS systemen steeds zwaarder worden begon onze huidige webplatform capaciteit tekort te komen.
  Inmiddels hebben wij een nieuwe shared hosting omgeving ingericht die beter voldoet aan de huidige capaciteit eisen van onze klanten. Onze nieuwe webservers zijn uitgerust met meerdere processoren en een overvloed aan interne geheugen. De storage servers waarop uw data wordt opgeslagen werken nu met zeer snelle SAS en SSD schi...
  Meer
  In verband met de feestdagen is ons kantoor op de volgende dagen gesloten;
  - 25-12-2013
  - 26-12-2013
  - 31-12-2013
  - 01-01-2014

  Uiteraard zijn wij in geval van storing 24/7 bereikbaar via het storingsnummer! Het gehele team wenst u een gelukkig, gezond en voorspoedig 2014.
  In verband met een kpn storing op onze vaste telefoonlijnen op ons kantoor zijn wij sinds de ochtend niet bereikbaar. Volgens kpn wordt er druk aan gewerkt en hopen ze de storing binnen een paar uurtjes te kunnen oplossen. Wij verzoeken u vriendelijk om uw vragen per email aan ons te stellen, mocht u teruggebeld willen worden vermeld dan uw telefoonnummer.

  Onze excuses voor de overlast.

  Update 14.30 uur: Kpn heeft de storing opgelost, wij zijn weer telefonisch bereikbaar.
  In verband met onderhoud aan ons Linux shared hosting platform kunnen voor een een periode van een paar minuten de websites die hierop draaien onbereikbaar zijn.

  Update 19.43 uur;

  Omdat wij tijdens het onderhoud problemen zijn tegengekomen op de storage disken hebben wij besloten om deze direct te vervangen. Helaas heeft deze actie er voor gezorgd dat wij een groot deel van de data uit de backup set moesten terugplaatsen. Om lange uitval van de websites te voorkomen hebben wij als nood opl...
  Meer
  Tijdens een stroomtest is er in het datacenter zojuist een storing ontstaan waardoor sommige servers tijdelijk niet bereikbaar waren. Inmiddels is de storing opgelost en draait alles weer. Mocht u nog problemen ondervinden met uw email en/of website dan verzoeken wij u vriendelijk om dit gelijk aan ons te melden.

  Onze excuses voor het overlast.

  Update 12:22 uur: Er bleek een STS-switch, welke er voor zorgt dat bij een stroomstoring automatisch wordt geswitch naar onze B-stroomfeed, defect...
  Meer
  In verband met een probleem in ons datacenter is er rond 12.00 uur een storing ontstaan. Inmiddels zijn de problemen opgelost en draait alles weer. Mocht u nog hinder ondervinden dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Onze excuses voor het overlast.
  I.v.m. de feestdagen is ons kantoor op de volgende dagen gesloten;
  - 25-12-2012
  - 26-12-2012
  - 31-12-2012
  - 01-01-2013

  Uiteraard zijn wij in geval van storing 24/7 bereikbaar via het storingsnummer! Het gehele team wenst u een gelukkig, gezond en voorspoedig 2013.
  Sinds kort hebben wij een nieuwe, beta versie van webmail geïnstalleerd welke wat strakker uitziet en meer mogelijkheden heeft dan de huidige webmail die we nu gebruiken. Een groot voordeel is dat u direct kunt zien hoeveel mailbox ruimte u nog over heeft. Vooralsnog draaien wij nog in een testfase en zijn dan ook zeer benieuwd naar uw bevindingen. Wij zouden het erg op prijs stellen als u eventuele bugs en fouten aan ons wilt doorgeven.

  U kunt in de beta versie inloggen via de volgende url:
  ...
  Meer
  I.v.m. hemelvaart is ons kantoor op de volgende dagen gesloten;

  donderdag 17 mei
  vrijdag 18 mei

  Uiteraard zijn wij in geval van storing 24/7 bereikbaar!!

  Het gehele team wenst u fijne dagen!
  In verband met het paasweekend is ons kantoor op de volgende dagen gesloten;

  Vrijdag 6 april (goede vrijdag)
  Maandag 9 april (2e paasdag)

  In geval van storing zijn wij 24/7 bereikbaar!

  Er zijn momenteel geen storingen bekend, mocht u toch nog storing ondervinden dan kunt u ons dit per email of telefonisch laten weten.
  Ivm Kerst en Oud en Nieuw zij wij maandag 26 december (2e kerstdag) gesloten.
  Van 27 tot 30 december zijn we beperkt bereikbaar via de reguliere weg. Uiteraard zijn we voor storingen wel 24/7 bereikbaar.

  Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.
  In verband met plaatsing nieuwe hardware zal er vanavond tussen 20.00 uur en 24.00 uur werkzaamheden plaatsvinden in ons Datacenter. De werkzaamheden zullen geen nadelige gevolgen hebben voor het functioneren van uw website en/of email.
  Op maandag 13 juni (tweede pinksterdag) zijn wij de gehele dag gesloten.

  In geval van storing zijn wij 24/7 bereikbaar!
  I.v.m. hemelvaart is ons kantoor op de volgende dagen gesloten;

  donderdag 2 juni
  vrijdag 3 juni

  Uiteraard zijn wij in geval van storing 24/7 bereikbaar!!

  Het gehele team wenst u fijne dagen!
  In verband met het paasweekend is ons kantoor op de volgende dagen gesloten;

  Vrijdag 22 april (goede vrijdag)
  Maandag 25 april (2e paasdag)

  Uiteraard zijn wij in geval van storing 24/7 bereikbaar!!

  Het gehele team wenst u fijne paasdagen!
  In verband met het afronden van de werkzaamheden in ons datacenter kan het zijn dat er vanavond, dinsdag 9 maart 2011, na 22.00 uur kortstondige onderbrekingen ontstaan op de bereikbaarheid van sommige websites. De verstoring zal zich enkel maar voor doen op websites die gebruik maken van de SQL-1 en MSSQL-1 database servers.
  Wij bieden alvast onze excuses voor de onderbreking en doen ons uiterste best om de overlast te beperken.
  In verband met werkzaamheden in ons datacenter kan vrijdagavond 4 maart 2011 na 22.00 onderbrekingen plaatsvinden op het shared hosting platform. Wij proberen de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden zodat het downtime minimaal is.
  Alvast onze excuses voor het overlast.
  update 11:30 Storing is grotendeels opgelost. De mail van de afgelopen uren zal vertraagd afgehandeld worden.

  Momenteel is er een storing op het e-mailplatform waardoor u, tijdens het ophalen of versturen van e-mail hinder kunt ondervinden. Het is om die reden op dit moment ook niet mogelijk om in te loggen op webmail. De systeembeheerders doen er alles aan om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.
  Update 11-11-2010 17.30 uur:
  Alle Ftp servers zijn voorzien van de laatste security patches en draaien weer naar behoren.
  ------------------------------------------
  In verband met een gevaarlijke security lek in de FTP server software kan het zijn dat u momenteel geen verbinding kan maken met onze FTP server om uw website te uploaden. Onze systeembeheerders zijn momenteel bezig om de FTP servers te patchen, zodra dit is uitgevoerd kunt u weer(een stukje veiliger) uw website uploaden.
  Sinds enkele maanden hebben internetproviders besloten om de uitgaande e-mailpoort (SMTP) in
  segmenten te blokkeren voor ongewenst gebruik. Dit om verspreiding van spam en virussen tegen te gaan.
  Dit betekend voor u als klant dat u voor uitgaande e-mail de e-mailserver van uw internetprovider dient
  te gebruiken. (de leverancier van uw internetverbinding)

  Hieronder vindt u de e-mailservers van diverse providers voor uw vaste verbinding:

  - Tele2
  smtp.tele2.nl

  - KPN
  mail.kpnmail.nl
  ...
  Meer
  I.v.m. hemelvaart is ons kantoor op de volgende dagen gesloten;

  donderdag 13 mei
  vrijdag 14 mei

  Uiteraard zijn wij in geval van storing 24/7 bereikbaar!!

  Het gehele team wenst u fijne dagen!
  In verband met Bevrijdingsdag zijn wij op woensdag 5 mei de gehele dag gesloten. Voor storingen blijven wij 24 uur per dag beschikbaar via de bekende kanalen.
  I.v.m. de feestdagen is ons kantoor op de volgende dagen gesloten;

  donderdag 13 mei
  vrijdag 14 mei

  Uiteraard zijn wij in geval van storing 24/7 bereikbaar!!

  Het gehele team wenst u fijne dagen!
  In verband met onderhoudswerkzaamheden op de S0027 (Windows platform) zijn de website hierop tijdelijk niet bereikbaar. We verwachten dat de werkzaamheden binnen 1 uur afgerond zullen zijn.

  Update 01.30
  De werkzaamheden zijn goed verlopen, de server is weer volledig beschikbaar.
  Vanavond tussen 19.00 uur en 24.00 uur vindt er onderhoud plaats in ons datacenter. Hierdoor kan het zijn dat sommige websites gedurende een aantal minuten niet bereikbaar zijn. De verwachting is dat de eventuele downtime minimaal zal zijn.

  Met vriendelijke groet,
  Helpdesk
  In verband met een kernel upgrade van onze linux servers kan het voorkomen dat uw website en mail tijdelijk niet beschikbaar zal zijn.

  Update 23:00 uur: Alle servers zijn voorzien van de laatste kernel upgrades, er hebben zich geen noemenswaardige problemen voorgedaan. Bijna alle serrvers zijn hooguit een aantal minuten onbereikbaar geweest.
  Momenteel is er een storing op onze email platform waardoor u hinder kunt ondervinden tijdens het ophalen en/of versturen van E-Mail. Ook is het niet mogelijk om in te loggen op webmail. Onze systeembeheerders zijn momenteel druk bezig om het probleem op te lossen.

  Update 21:00 uur:
  Inmiddels hebben we ontdekt dat de instabiliteit op het mailplatform te wijten was aan een hardware storing op ons centrale storage platform. Na het vervangen van de hardware hebben we de laatste 2 uur geen inst...
  Meer
  Op maandag 13 juni (tweede pinksterdag) zijn wij de gehele dag gesloten.

  In geval van storing zijn wij 24/7 bereikbaar!
  Op donderdag 21 en vrijdag 22 mei zijn wij de gehele dag gesloten.

  In geval van storing zijn wij 24/7 bereikbaar!
  Op 4 mei is ons kantoor geopend van 9.00 uur tot 15.00 uur.

  Op 5 mei zijn wij i.v.m. bevrijdingsdag de gehele dag gesloten.

  In geval van storing zijn wij 24/7 bereikbaar!
  Op de volgende dagen is het kantoor gesloten;

  donderdag 30 april - koninginnedag
  vrijdag 1 mei - dag van de arbeid

  In geval van storing zijn wij 24/7 bereikbaar!
  I.v.m. de feestdagen is ons kantoor op de volgende dagen gesloten;

  Vrijdag 10 april (goede vrijdag)
  Maandag 13 april (2e paasdag)

  Uiteraard zijn wij in geval van storing 24/7 bereikbaar!!

  Het gehele team wenst u fijne dagen!
  Er is momenteel een storing op de Linux platform waardoor de websites op deze servers niet meer bereikbaar zijn. Er wordt druk gewerkt aan een oplossing, onze excuses voor het ongemak.

  De storing is inmiddels opgelost.
  In verband met onderhoudswerkzaamheden op onze servers zullen de websites draaiende op de volgende servers vanavond gedurende een aantal minuten niet bereikbaar zijn:
  www01
  www02
  www03
  backupclient01
  jekety01
  jekety03
  Wij doen ons best om de onderbreking zo kort mogelijk te houden.
  In verband met belangrijke update voor de Windows servers zullen de websites die op het Windows platform draaien enkele minuten onbereikbaar zijn tussen 01.30 uur en 05.00 uur.
  Er is momenteel een storing op de www02 (Windows platform) waardoor de website op deze server niet meer bereikbaar zijn. Er wordt druk gewerkt aan een oplossing, onze excuses voor het ongemak.

  Update: De storing is inmiddels verholpen.
  I.v.m. de feestdagen is ons kantoor op de volgende dagen gesloten;
  - 25-12-08
  - 26-12-08
  - 01-01-09
  - 02-01-09
  Uiteraard zijn wij in geval van storing 24/7 bereikbaar! Het gehele team wenst u een gelukkig, gezond en voorspoedig 2009.
  Vannacht wordt er onderhoud gepleegd aan ons netwerk. Onder andere zullen er software upgrades uitgevoerd gaan worden, waarvoor een reboot van de core routers noodzakelijk is. Hierdoor is het mogelijk dat er een downtime optreed van 5 tot 10 minuten.
  Het onderhoud zal plaatsvinden tussen 2:00 en 4:00 in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 november.

  Bij voorbaat dank voor uw begrip.
  Momenteel is er storing op een hostserver waardoor de (windows)webservers JKTY01 en JKTY02 niet bereikbaar zijn. Momenteel wordt er druk aan gewerkt om de servers weer online te krijgen.

  Update: De storing is inmiddels verholpen.
  Microsof heeft een urgente patch beschikbaar gesteld i.v.m. een lek in alle versies van windows. Om die reden zullen wij met spoed onze servers updaten. Hierdoor kan het zijn dat uw website kortstondig niet bereikbaar is. Wij vragen uw begrip hiervoor.
  Op dit moment is er sprake van een ernstige storing in het systeem van de SIDN. Om die reden is de WHOIS-informatie voor de .nl domeinnamen tijdelijk niet beschikbaar.
  We zijn weer volledig operationeel! De storing in het netwerk van de KPN is gelukkig zo goed als voorbij! Hartelijk dank voor uw begrip gedurende de tijd dat we moeilijk bereikbaar waren.
  I.v.m. de aanhoudende storing bij de KPN zijn wij uitgeweken naar een andere locatie en om die reden telefonisch beperkt bereikbaar. Wij doen er alles aan uw mailberichten zo spoedig mogelijk te behandelen.
  Wegens een landelijke storing in het netwerk van de KPN zijn wij momenteel beperkt bereikbaar. Meer informatie over deze storing kunt u hier vinden.
  In verband met pinksteren zijn wij Maandag 12-05-2008 de gehele dag gesloten. Voor storingen zijn wij uiteraard 24/7 via de storingslijn bereikbaar.
  Veel Nederlanders op meivakantie!

  Omdat de feestdagen in mei erg gunstig vallen gaat ook InterIP Networks van een korte vakantie genieten! Om die reden zijn wij de volgende dagen gesloten;

  - woensdag 30 april (koninginnedag)
  - donderdag 1 mei (hemelvaartsdag)
  - Vrijdag 2 mei (mooi weer)

  Op maandag 5 mei zijn we weer volledig beschikbaar. Voor storingen blijven we uiteraard 24/7 beschikbaar.

  Met vriendelijke groet,

  Het Team
  Tot voor kort markeerden wij een vermeend spambericht alleen in het niet
  zichtbare gedeelte van uw e-mailbericht (header) met de markering;
  X-Spam-Flag: YES
  Helaas kunnen in Outlook Express geen wizzardrules aangemaakt worden op
  basis van de gegevens in de header van het bericht maar uitsluitend op basis
  van de onderwerpregel.
  Daar vele van onze klanten gebruik maken van Outlook Expres is er gekozen
  voor een aanvullende markering.

  Vanaf heden morgen kan het voorkomen dat u in de onderw...
  Meer
  Vanwege noodzakelijk onderhoud aan ons netwerk is uw website/e-mail wellicht gedurende een korte periode traag of zelfs even niet beschikbaar. Het onderhoud zal heden avond vanaf 18.30 plaatsvinden. Uiteraard proberen wij de eventuele overlast tot een minimum te beperken.

  Systeembeheer
  De storing op de storageserver bleek een hardwarematige storing te zijn die helaas niet direct verholpen kon worden. Hierdoor hebben we besloten om de storage3 server te vervangen voor een nieuwe server. Omdat we hierdoor alle data van de oude server naar de nieuwe server moesten kopieren heeft deze actie vrij veel tijd in beslag genomen.
  Wij bieden onze excuses voor het ongemak en streven ernaar dit soort ernstige storingen in de toekomst adequater op te lossen.
  In verband met een storing op een van onze storage servers kunnen websites die op het linuxplatform draaien momenteel niet bereikbaar zijn. Ook kunt u hinder ondervinden tijdens het ophalen en versturen van E-mail. We doen ons best om de storing zo snel mogelijk te verhelpen.
  I.v.m. de feestdagen is ons kantoor op de volgende dagen gesloten;

  Vrijdag 21 maart (goede vrijdag)
  Maandag 24 maart (2e paasdag)

  Uiteraard zijn wij in geval van storing 24/7 bereikbaar!!

  Het gehele team wenst u fijne dagen!
  Op donderdag 28 februari vanaf 12.00 uur is het mogelijk om zuiver numerieke .nl domeinnamen aan te vragen. Wilt u dus uw geboortedatum als domeinnaam, of de dag waarop u getrouwd bent, dan is dat vanaf 28 februari mogelijk.

  Wat is een numerieke . nl domeinnaam?
  Een numerieke .nl domeinnaam is een domeinnaam die uitsluitend bestaat uit cijfers, dan wel uit cijfers gecombineerd met het koppelteken. Een numerieke domeinnaam bestaat uit minimaal 2, en maximaal 63 tekens (.nl niet inbegrepen)....
  Meer
  Inmiddels is de nieuwe server voor de afhandeling van de statistieken operationeel. De server is momenteel nog een paar uur bezig met het verwerken van de statistieken van de afgelopen dag, u kunt inmiddels wel inloggen om uw statistieken te bekijken.

  Mocht u problemen tegenkomen dan verzoeken wij u dit zo snel mogelijk aan ons te melden.

  Onze excuses voor het ongemak.
  In verband met een hardware storing op onze statistieken server zijn de bezoekers-statistieken van websites die op onze windows platform draaien momenteel niet beschikbaar. We zijn nu bezig met het kopieren van de backup data naar een nieuwe server. Helaas kan dit, gezien de grote hoeveelheid data die teruggezet moet worden, nog aantal uren duren.

  Onze excuses voor de overlast.
  I.v.m. de feestdagen is ons kantoor op de volgende dagen gesloten;

  24-12-07
  25-12-07
  26-12-07
  31-12-07
  01-01-08

  Uiteraard zijn wij in geval van storing 24/7 bereikbaar!!

  Het gehele team wenst u een gelukkig, gezond en voorspoedig 2008.
  In verband met recent uitgebrachte microsoft updates zullen al onze windows servers vannacht herstart worden. Uw website zal hierdoor tijdens de herstart enkele minuten lang niet bereikbaar zijn.
  Door een technisch probleem met een van onze verbindingen kunnen wij helaas op dit moment niet zo vlot op de e-mail reageren als u van ons gewend bent. Wij hopen dit probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Indien u urgente zaken heeft verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met ons onder telefoonnummer +31 (0) 15-2716112.

  De storing betreft alleen ons kantoor en heeft geen invloed op de door u afgenomen dienst.

  Onze excuses voor de overlast.
  De eerdergemelde storing op de s0027 is inmiddels verholpen. De server is weer online en draait naar behoren.
  Momenteel hebben we een storing op webserver s0027 (Windows platform). Websites die hierop draaien zijn niet bereikbaar en uploaden via FTP is niet mogelijk. We bieden onze excuses voor de overlast en doen ons best om de server weer zo snel mogelijk online te krijgen.
  Microsoft heeft de maandelijkse patches uitgebracht waardoor onze servers geupdate dienen te worden. Als gevolg hiervan is het noodzakelijk om de Windows servers een reboot te geven. Deze reboot geldt zowel voor ons hosting als voor ons dedicated Windows platform. Deze reboot zal komende avond worden uitgevoerd.

  Vanwege deze reboot zullen de websites welke op het windows platform draaien enkele minuten niet bereikbaar zijn. De update heeft geen gevolg voor het e-mail platform.
  In verband met een update van Microsoft zullen de komende avond al onze Windows servers gereboot worden. Hierdoor kan het zijn dat uw website enkele minuten niet bereikbaar is. De update heeft geen gevolgen voor uw e-mailaccount.
  In verband met een update van Microsoft zullen de komende avond al onze Windows servers gereboot worden. Hierdoor kan het zijn dat uw website enkele minuten niet bereikbaar is. De update heeft geen gevolgen voor uw e-mailaccount.
  In verband met de tweede pinksterdag zijn wij op maandag 28 mei de gehele dag gesloten. Voor storingen blijven wij 24 uur per dag beschikbaar via de bekende kanalen.
  Ons kantoor is op donderdag 17 mei (hemelvaartsdag) en op vrijdag 18 mei de gehele dag gesloten. U kunt ons voor spoedeisende zaken bereiken via ons calamiteitennummer.
  In verband met koninginnendag zijn wij op maandag 30 april de gehele dag gesloten. Voor storingen blijven wij 24 uur per dag beschikbaar via de bekende kanalen.
  Vanavond zullen al onze servers binnen ons Windowsplatform worden voorzien van de noodzakelijke Windows updates. Deze updates gelden voor zowel het Windows sharded hosting platform als voor de Windows dedicated servers. Door deze updates zijn wij genoodzaakt de servers te rebooten. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat uw website enkele minuten niet zichtbaar zal zijn. De update heeft geen gevolgen voor uw e-mail accounts. Wij streven ernaar om het overlast tot een minimum te beperken.

  In verband met goede vrijdag en tweede paasdag zijn wij op vrijdag 6 april en maandag 9 april de gehele dag gesloten. Voor storingen blijven wij 24 uur per dag beschikbaar via de bekende kanalen.
  Wegens onderhoud aan ons netwerk zullen de sites welke op de webservers S0016, S0022 en S0030 draaien tussen 21:00 en 22:00 uur tijdelijk niet bereikbaar zijn. Het onderhoud heeft geen gevolgen voor uw e-mail accounts. Uiteraard proberen wij deze overlast tot een minimum te beperken.
  Is het u wel eens overkomen, een fatale crash van uw server of pc, of diefstal van een notebook? Je staat er zelden bij stil wat de effecten kunnen zijn wanneer je niet meer kan beschikken over zakelijke of persoonlijke documenten, mail of afbeeldingen. Het is daarom verstandig een externe backup te hebben van uw data.

  Wij bieden vanaf heden onder het label Backupclient.nl gebruiksvriendelijke software aan waarmee u eenvoudig en veilig een online backup kunt maken naar onze servers.

  ...
  Meer
  Alle servers zijn voorzien van de laatste updates en inmiddels weer up and running.
  In verband met een update van Microsoft zullen straks al onze Windows servers gereboot worden. Hierdoor kan het zijn dat uw website enkele minuten niet bereikbaar is. De update heeft geen gevolgen voor uw e-mailaccount.
  Sinds enkele maanden is KPN bezig om de uitgaande e-mail poort (SMTP) in
  segmenten te blokkeren voor hun ADSL klanten. Het idee hierachter is om
  verspreiding van spam en virussen tegen te gaan.
  Dit betekend voor u als klant dat u de uitgaande e-mailserver van KPN dient
  te gebruiken. Hieronder vindt u de uitgaande e-mailservers van KPN:

  - KPN (direct adsl en InternetPlusBellen)
  smarthost.direct-adsl.nl

  - Hetnet
  mailhost.hetnet.nl

  - planet
  mail.planet.nl

  Op de factuur, en de AD...
  Meer