SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

Domeinnaam verhuizen naar Domeinhost.nl?

Wij helpen u hier graag bij! Maak gebruik van onze domein verhuisservice en bespaar tijd en moeite! Wij kunnen geheel zonder downtime uw website, mailboxen en DNS configuratie overzetten en houden hierbij rekening met de kleinste details. Bij complexe websites kunnen wij eerst een beta/test omgeving voor uw website opzetten zodat u de functionaliteiten van uw website grondig kunt controleren alvorens de verhuizing daadwerkelijk wordt doorgezet. Dat geeft een extra zekerheid dat er niets mis kan gaan tijdens de verhuizing en u kunt deze beta omgeving later handig inzetten om bijvoorbeeld nieuwe plugins te testen voordat u ze live op uw productie site gaat doorvoeren.

Gratis uw domeinnaam en website verhuizen

Wilt u naar ons overstappen, maar kijkt u op tegen de werkzaamheden die te pas komen bij de verhuizing van uw domeinnamen, websites en/of e-mailadressen? Geen punt, voor ons is het belangrijk dat onze nieuwe klanten meteen bij binnenkomst voelen dat zij een betrouwbare hostingpartner hebben! Daarom nemen wij graag deze werkzaamheden op ons en rekenen daar per website en/of domeinnaam voor de eerste half uur werkzaamheden geen kosten voor. Dat is ruim voldoende voor de verhuizing van een gemiddelde website.

Mochten de werkzaamheden langer duren of wilt u dat wij ook tegelijkertijd ook uw cms systeem zoals wordpress upgraden naar de laatste versie dan kunt u profiteren van 50% korting op ons standaard uurloon.

Uw website verhuizen in 3 stappen

Verzamelen gegevens

Geef ons zoveel mogelijk informatie door van uw website. Voor een succesvolle verhuizing van uw domeinnaam hebben wij minimaal een transfercode nodig. Deze moet opgevraagd worden bij uw huidige provider. Indien uw huidige provider over een control panel bezit kunt u ons de inloggegevens hiervan mailen, wij verzamelen dan alle gegevens die wij nodig hebben voor een succesvolle verhuizing van uw domeinnaam en website. Indien u reeds over een backup van uw website bezit, dan kunt u deze naar ons versturen via de gratis service van we-transfer.

Opstarten proefmigratie

Uw website data wordt op een tijdelijke omgeving klaargezet en gecontroleerd op de correcte werking van uw contactformulier, shopping cart en/of overige relevante modules. Indien u gebruik maakt van e-mail adressen, dan maken wij deze in overleg voor u aan en helpen u bij het overzetten van de maildata. Zaken als spamfiltering, SSL certificaten en DKIM/SPF/DNSSEC instellingen worden  van te voren klaargezet in ons systeem zodat deze functionaliteiten direct geactiveerd kunnen worden na de verhuizing.

Uitvoeren verhuizing

Na een laatste grondige controle van uw website wordt bij de registry de verhuizing van uw domeinnaam opgestart. Voor .NL, .BE, .EU en vrijwel alle overige extensies is de verhuizing real-time. Voor .COM, .NET en .ORG extensies kan de verhuizing maximaal 5 dagen duren. Dit is afhankelijk van hoe snel uw provider reageert op ons verhuisverzoek. U krijgt na de verhuizing alle relevante gegevens per e-mail in een handige overzicht opgestuurd en kunt via onze beheeromgeving uw domeinnaam volledig beheren.

Website verhuizen

Wij verhuizen uw website zonder enige downtime! Uw website wordt na de data migratie uitgebreid en grondig gecontroleerd op de correcte vertoning van de pagina’s en het functioneren van bijvoorbeeld uw contactformulier. Mankementen worden tijdens de migratie indien mogelijk direct verhopen door onze specialisten. Verder voeren wij een bron controle uit op uw website en checken of alle bestanden correct worden geladen en of alle javascripts foutloos werken. Pas als wij 100% zeker van zijn dat alles correct werkt voeren wij de daadwerkelijke verhuizing uit.

E-mail boxen overzetten

Bij het overzetten van uw e-mail adressen gaan wij zorgvuldig te werk. Zeker bij complexere mail configuraties zoals meerdere aliassen, groep e-mail accounts en e-mail forwardings zorgen wij er voor dat al uw mail configuratie exact op dezelfde manier blijft werken als u gewend bent. Van te voren maken wij de mailboxen voor u aan, stellen de juiste mailboxformaat in en zorgen dat alle gebruikte e-mail adressen aan de juiste mailboxen worden gekoppeld. Indien nodig kunnen wij op afstand inloggen op uw computer, uw nieuwe mailbox configureren en de inhoud van uw oude mailbox migreren.

Domeinnaam verhuizen en dns migratie

Of u nu een complexe website of enkel uw domeinnaam naar ons wilt verhuizen, met ons verhuisservice houden wij rekening met afwijkende instellingen zoals DKIM, SPF, TXT en MX DNS (domain name system) records zodat u geen enkel probleem ondervindt na de verhuizing. In veel gevallen kunnen wij deze informatie online opvragen en rekening mee houden tijdens de verhuizing van uw domeinnaam en migratie van uw DNS. Wij houden met alle details rekening en slaan geen enkele instelling over!

Gratis domeinnaam verhuishulp

Onze verhuisservice is in principe gratis voor kleine en middelgrote website. Van het overzetten van uw website tot het migreren van uw mailbox proberen wij gratis voor u uit te voeren. Grote of complexe websites vereisen helaas wat meer aandacht en kunnen wat meer tijd vergen. Mochten wij er (veel) meer dan 30 minuten tijd aan de verhuizing kwijt zijn dan rekenen wij een sterk gereduceerde uur tarief met 50% korting door. Extra kosten worden alleen gerekend in uitzonderlijke situaties die van te voren duidelijk worden aangegeven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wordt u niet met onverwachte kosten geconfronteerd.

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

Al jaren klant bij InterIp, eerst alleen met hosting, maar nu ook met een onderhoudscontract. Ik ben zeer tevreden over het meedenken en de geboden hulp - ook proactief. Zelf heb ik van deze kant van het ondernemen maar weinig kaas gegeten, dus ik waardeer de inzet van het team zeer, ze maken een goede partner!

Sam H Avatar Sam H
29 mei 2024

Interip Networks B.V. is een goede internet provider, die oplet wat er op zijn netwerk gebeurt, en je bij onraad een berichtje stuurt!

Han Vogel Avatar Han Vogel
27 mei 2024

Wat een service al bijna 20 plus jaren als ondernemer goed geholpen door dit bedrijf Heerlijk dat dit nog gewoon kan en gebeurd

Robert Ederveen Avatar Robert Ederveen
20 mei 2024

Wat een service al bijna 20 plus jaren als ondernemer goed geholpen door dit bedrijf Heerlijk dat dit nog gewoon kan en gebeurd

Robert Ederveen Avatar Robert Ederveen
13 mei 2024

Ik had een probleem bij het bouwen van mijn website ,Als je het probleem uitlegt wordt je bijna direct ten volle tevredenheid geholpen , een aanrader .

Jo Joosten Avatar Jo Joosten
4 april 2024

helemaal top hoe interip omgaat met klanten. install van ssl fluitje van een cent. zij handelen alles af. heel snel reactie en professioneel. beveel ik aan

Willie Jan Bons Avatar Willie Jan Bons
18 maart 2024

Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter