SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

Krachtige spam- en virusfilter

N

DKIM beveiliging

N

Onbeperkt aantal mailboxen en responders

Een eigen e-mailadres en doorstuur mogelijkheden.

Onze mail pakketten komen samen met een ijzersterk spam- en virusfilter, onbeperkt aantal mailboxen, redirects en auto responders.

Beste mail en domein pakketten

Lite Forwarding 0GB

Vanaf €9,90 per jaar
  Ruimte e-mail   0 MB
  Spam en virusfilter   Basic
  Webmail   Nee
  Mailboxen   0
  E-mail aliassen   0
  E-mail redirects   Onbeperkt
  Domein redirects   Onbeperkt
  Autoresponders   0

Basic Forwarding 2GB

Vanaf €16,20 per jaar
  Ruimte e-mail   2 GB
  Spam en virusfilter   Advanced
  Webmail   Ja
  Mailboxen   Onbeperkt
  E-mail aliassen   Onbeperkt
  E-mail redirects   Onbeperkt
  Domein redirects   Onbeperkt
  Autoresponders   Onbeperkt

Prof Forwarding 5GB

Vanaf €22,50 per jaar
  Ruimte e-mail   5 GB
  Spam en virusfilter   Advanced
  Webmail   Ja
  Mailboxen   Onbeperkt
  E-mail aliassen   Onbeperkt
  E-mail redirects   Onbeperkt
  Domein redirects   Onbeperkt
  Autoresponders   Onbeperkt

Beste mail en domein pakketten

Stuur uw domeinnaam door en maak gebruik van email adressen onder uw domeinnaam. Onze mailboxen kunt u overal ter wereld uitlezen via onze webmail applicatie op uw browser. U krijgt beschikking over mogelijkheden zoals e-mail redirects, autoresponders en mailinggroepen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw domeinnaam. Wij bieden verder diverse doorstuur methoden voor uw www adres zoals 301 Redirect, Frame forwarding en het redirect van subpagina naar een subpagina op de doelsite. Indien u nog geen website heeft maar wel online via uw domeinnaam bereikbaar wilt zijn, kunt u met onze forwarding diensten heel makkelijk uw www domein doorsturen naar uw prive of zakelijke facebookpagina, naar een contactpagina van uw hoofdsite of naar een willekeurig ander pagina. U kunt via de beheer omgeving inzage krijgen in de bezoekers statistieken en de aantal hits op uw domeinnaam. Al onze mailpakketten zijn inclusief een geavanceerde spamfilter en een ongelimiteerd aantal e-mailadressen.

Email Hosting

Op zoek naar betrouwbare email hostingoplossingen? Onze professionele email hostingdiensten bieden u de perfecte omgeving om moeiteloos te communiceren en samen te werken. Met onze email hosting krijgt u toegang tot krachtige functies en beveiliging om uw zakelijke communicatie te stroomlijnen. Waarom worstelen met gratis emaildiensten wanneer u kunt vertrouwen op onze email hosting? Laat ons uw zakelijke communicatie naar een hoger niveau tillen en uw professionele imago versterken. Kies voor onze email hosting en investeer in de betrouwbaarheid en efficiëntie van uw emailverkeer. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze email hosting uw communicatiebehoeften kan vervullen.

Email Hosting Eigen Domein

Bent u op zoek naar een professionele email hostingoplossing met uw eigen domeinnaam? Onze email hostingdiensten bieden u de perfecte omgeving om uw zakelijke communicatie te beheren en te verbeteren. Met uw eigen domeinnaam krijgt u niet alleen een professionele uitstraling, maar ook de controle en beveiliging die u nodig hebt. Waarom genoegen nemen met generieke emaildiensten wanneer u uw eigen domeinnaam kunt gebruiken voor email hosting? Laat ons uw zakelijke communicatie naar een hoger niveau tillen en uw merk versterken met gepersonaliseerde emailadressen. Kies voor email hosting met uw eigen domein en investeer in de betrouwbaarheid en professionaliteit van uw zakelijke communicatie. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze email hosting uw bedrijf kan laten groeien.

Zakelijke Email

Op zoek naar de ideale oplossing voor uw zakelijke email? Onze gespecialiseerde diensten bieden u de perfecte omgeving om uw zakelijke communicatie te stroomlijnen en te verbeteren. Met uw eigen domein krijgt u niet alleen professionele emailadressen, maar ook geavanceerde functies en beveiliging. Waarom genoegen nemen met algemene providers als u kunt kiezen voor zakelijke email met uw eigen domein? Laat ons u helpen om een sterke professionele indruk te maken met gepersonaliseerde emailadressen die uw merk vertegenwoordigen. Investeer in de betrouwbaarheid en efficiëntie van uw zakelijke communicatie. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze diensten uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Gratis inbegrepen in alle mail pakketten!

Heel anders dan bij andere partijen, bij ons is alles wat gratis kan zijn ook gewoon gratis! 

;

Ongelimiteerd aantal e-mailadressen

;

Hulp bij het instellen van uw e-mailaccounts

;

Geavanceerde spamfilter

;

Zelf uw mailruimte verdelen over adressen

;

Zelf autoresponders instellen

;

SMTP server voor uw uitgaande mail

;

Webmail met verschillende functies

;

Ongelimiteerd aantal e-mails doorsturen

Voordelen E-mailpakketten

Onze Support afdeling staat 24/7 klaar voor u om u te helpen bij het instellen van uw e-mailadres of om u te helpen bij eventuele foutmeldingen.

~

Veilig

Al uw data wordt opgeslagen in ons streng beveiligde datacenter.  Ontvang en verstuur veilig uw mail dankzij onze beveiligde servers welke u kunt gebruiken door TLS/SSL aan te zetten.

Z

Spamfilter

Dankzij de geavanceerde spamfilter die in al onze pakketten inbegrepen is bent u voor altijd van spam af! U heeft volledige controle over de spamfilter.

Professioneel

Een professioneel e-mailadres die eindigt op uw domeinnaam. Met onze e-mailpakketten kunt u een onbeperkt aantal e-mailadressen toevoegen aan uw domeinnaam.

Webmail & SMTP

Onze webmail is wereldwijd vanaf elke locatie bereikbaar waardoor u van ieder apparaat uw mail kunt gebruiken. In al onze pakketten is er ook een SMTP server inbegrepen.

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter