N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Basic Forwarding

€ 18,00 facturatie per  jaar 
Vaste prijs per jaar
 € 18,00 € 16,20 facturatie per   3 jaar 
Vaste prijs per jaar Korting 10%
 € 18,00 € 17,10 facturatie per   2 jaar 
Vaste prijs per jaar Korting 5%

Basic Forwarding 2GB

Vanaf €16,20 per jaar
  Ruimte e-mail   2 GB
  Spam en virusfilter   Advanced
  Webmail   Ja
  Mailboxen   Onbeperkt
  E-mail aliassen   Onbeperkt
  E-mail redirects   Onbeperkt
  Domein redirects   Onbeperkt
  Autoresponders   Onbeperkt

Uw eigen domeinnaam en e-mailaccount

Heeft u dat nou ook? U heeft eigen webruimte en e-mail faciliteiten bij uw lokale (gratis) provider, maar het webadres ziet er niet uit. Dan bent u met dit pakket meteen klaar. Uw bezoeker hoeft voortaan alleen nog het webadres van uw domeinnaam in zijn browser te tikken en komt direct uit op uw website bij uw lokale provider.

Zodra uw domeinnaam wordt ingetypt in een browser wordt de gebruiker dankzij onze snelle forwardingservers doorgestuurd naar uw eigen webruimte, op het door u aangegeven webadres (URL.) Dit kan een homepage zijn die geplaatst staat bij uw huidige internetprovider of u kunt het verkeer doorsturen naar uw bestaande webhosting account bij ons. Uw bezoeker merkt hier niets van en komt eenvoudig op uw eigen website, in de adresbalk van de browser blijft uw domeinnaam zichtbaar staan.

Het unieke van onze forwardingdienst is dat hij ZEER zoekmachine vriendelijk is. Per (sub)domein/Url-forwarding kan een aparte set Metatags en zoekwoorden worden opgegeven. Het voordeel hiervan is dat zodra een zoekmachine langskomt om uw website te indexeren, tevens ook de zoekwoorden in uw Metatags worden geindexeerd. Hierdoor wordt het vinden van uw website op het internet sterk verhoogd, waardoor u meer bezoekers van uw eigen doelgroep op uw website ontvangt.

Ook bent u met dit pakket via e-mail bereikbaar op uw eigen domeinnaam. U kunt alle e-mailberichten laten doorsturen naar uw huidige e-mailadres of u kunt ervoor kiezen om de meegeleverde mailbox te gebruiken.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van onze hosting-service kent dit pakket geen dataverkeer limiet.

Beste mail en domein pakketten

Stuur uw domeinnaam door en maak gebruik van email adressen onder uw domeinnaam. Onze mailboxen kunt u overal ter wereld uitlezen via onze webmail applicatie op uw browser. U krijgt beschikking over mogelijkheden zoals e-mail redirects, autoresponders en mailinggroepen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw domeinnaam. Wij bieden verder diverse doorstuur methoden voor uw www adres zoals 301 Redirect, Frame forwarding en het redirect van subpagina naar een subpagina op de doelsite. Indien u nog geen website heeft maar wel online via uw domeinnaam bereikbaar wilt zijn, kunt u met onze forwarding diensten heel makkelijk uw www domein doorsturen naar uw prive of zakelijke facebookpagina, naar een contactpagina van uw hoofdsite of naar een willekeurig ander pagina. U kunt via de beheer omgeving inzage krijgen in de bezoekers statistieken en de aantal hits op uw domeinnaam. Al onze mailpakketten zijn inclusief een geavanceerde spamfilter en een ongelimiteerd aantal e-mailadressen.

Waarom kiezen voor ons?

Tegenwoordig is er zoveel keus tussen hostingproviders waardoor het lijkt alsof overal wel het zelfde zal zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Waar veel hostingproviders ervoor kiezen om de klant alles zelf te laten doen, zetten wij er een steentje bij om de klant zoveel mogelijk bij te staan. Uiteraard is het mogelijk om bij ons ook zonder enige support al uw doelen te bereiken op een zo gemakkelijk mogelijke manier, maar op het punt dat u toch dat extra beetje support nodig heeft zijn wij de juiste partij waar u op kunt bouwen!

Domeinhost.nl staat onder haar klanten bekend met haar deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met haar klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domeinextensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, webbouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet? Dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met het juiste antwoord voor uw vraagstuk.

 

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij Domeinhost.nl zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domeinspecialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt Domeinhost.nl over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals mail- en webserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.