N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Beste mail en domein pakketten

Lite Forwarding 0GB

Vanaf €13,50 per jaar
  Ruimte e-mail   0 MB
  Spam en virusfilter   Basic
  Webmail   Nee
  Mailboxen   0
  E-mail aliassen   0
  E-mail redirects   Onbeperkt
  Domein redirects   Onbeperkt
  Autoresponders   0

Basic Forwarding 5GB

Vanaf €22,50 per jaar
  Ruimte e-mail   5 GB
  Spam en virusfilter   Advanced
  Webmail   Ja
  Mailboxen   Onbeperkt
  E-mail aliassen   Onbeperkt
  E-mail redirects   Onbeperkt
  Domein redirects   Onbeperkt
  Autoresponders   Onbeperkt

Prof Forwarding 15GB

Vanaf €31,50 per jaar
  Ruimte e-mail   15 GB
  Spam en virusfilter   Advanced
  Webmail   Ja
  Mailboxen   Onbeperkt
  E-mail aliassen   Onbeperkt
  E-mail redirects   Onbeperkt
  Domein redirects   Onbeperkt
  Autoresponders   Onbeperkt

Beste mail en domein pakketten

Stuur uw domeinnaam door en maak gebruik van email adressen onder uw domeinnaam. Onze mailboxen kunt u overal ter wereld uitlezen via onze webmail applicatie op uw browser. U krijgt beschikking over mogelijkheden zoals e-mail redirects, autoresponders en mailinggroepen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw domeinnaam. Wij bieden verder diverse doorstuur methoden voor uw www adres zoals 301 Redirect, Frame forwarding en het redirect van subpagina naar een subpagina op de doelsite. Indien u nog geen website heeft maar wel online via uw domeinnaam bereikbaar wilt zijn, kunt u met onze forwarding diensten heel makkelijk uw www domein doorsturen naar uw prive of zakelijke facebookpagina, naar een contactpagina van uw hoofdsite of naar een willekeurig ander pagina. U kunt via de beheer omgeving inzage krijgen in de bezoekers statistieken en de aantal hits op uw domeinnaam. Al onze mailpakketten zijn inclusief een geavanceerde spamfilter en een ongelimiteerd aantal e-mailadressen.

Email Hosting

Op zoek naar betrouwbare email hostingoplossingen? Onze professionele email hostingdiensten bieden u de perfecte omgeving om moeiteloos te communiceren en samen te werken. Met onze email hosting krijgt u toegang tot krachtige functies en beveiliging om uw zakelijke communicatie te stroomlijnen. Waarom worstelen met gratis emaildiensten wanneer u kunt vertrouwen op onze email hosting? Laat ons uw zakelijke communicatie naar een hoger niveau tillen en uw professionele imago versterken. Kies voor onze email hosting en investeer in de betrouwbaarheid en efficiëntie van uw emailverkeer. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze email hosting uw communicatiebehoeften kan vervullen.

Email Hosting Eigen Domein

Bent u op zoek naar een professionele email hostingoplossing met uw eigen domeinnaam? Onze email hostingdiensten bieden u de perfecte omgeving om uw zakelijke communicatie te beheren en te verbeteren. Met uw eigen domeinnaam krijgt u niet alleen een professionele uitstraling, maar ook de controle en beveiliging die u nodig hebt. Waarom genoegen nemen met generieke emaildiensten wanneer u uw eigen domeinnaam kunt gebruiken voor email hosting? Laat ons uw zakelijke communicatie naar een hoger niveau tillen en uw merk versterken met gepersonaliseerde emailadressen. Kies voor email hosting met uw eigen domein en investeer in de betrouwbaarheid en professionaliteit van uw zakelijke communicatie. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze email hosting uw bedrijf kan laten groeien.

Zakelijke Email

Op zoek naar de ideale oplossing voor uw zakelijke email? Onze gespecialiseerde diensten bieden u de perfecte omgeving om uw zakelijke communicatie te stroomlijnen en te verbeteren. Met uw eigen domein krijgt u niet alleen professionele emailadressen, maar ook geavanceerde functies en beveiliging. Waarom genoegen nemen met algemene providers als u kunt kiezen voor zakelijke email met uw eigen domein? Laat ons u helpen om een sterke professionele indruk te maken met gepersonaliseerde emailadressen die uw merk vertegenwoordigen. Investeer in de betrouwbaarheid en efficiëntie van uw zakelijke communicatie. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze diensten uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Waarom kiezen voor ons?

Tegenwoordig is er zoveel keus tussen hostingproviders waardoor het lijkt alsof overal wel het zelfde zal zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Waar veel hostingproviders ervoor kiezen om de klant alles zelf te laten doen, zetten wij er een steentje bij om de klant zoveel mogelijk bij te staan. Uiteraard is het mogelijk om bij ons ook zonder enige support al uw doelen te bereiken op een zo gemakkelijk mogelijke manier, maar op het punt dat u toch dat extra beetje support nodig heeft zijn wij de juiste partij waar u op kunt bouwen!

Domeinhost.nl staat onder haar klanten bekend met haar deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met haar klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domeinextensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, webbouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet? Dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met het juiste antwoord voor uw vraagstuk.

 

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij Domeinhost.nl zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domeinspecialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt Domeinhost.nl over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals mail- en webserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.