N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Prof Online

€ 18,00 facturatie per  jaar 
Vaste prijs per maand
 € 18,00 € 16,20 facturatie per   3 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%
 € 18,00 € 17,10 facturatie per   2 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 5%

Prof Online 175GB

Vanaf €16,20 per maand
  Ruimte website   100 GB
  Ruimte e-mail   75 GB
  Extra Hosting accounts   20
  Dataverkeer   1000 GB
  Databases   250
  SSL certificaat   Let's Encrypt
  Spam en virusfilter   Advanced
  Automatische backup   Ja
  Geheugen   1024MB
  Serveraliassen   50
  One click install   Wordpress (+200 andere)
  Webmail   Ja
  Wordpress toolkit   Ja
  Dedicated PHP pool   Ja
  Mailboxen   Onbeperkt
  Domein redirects   Onbeperkt
  E-mail aliassen   Onbeperkt
  E-mail redirects   Onbeperkt
  Autoresponders   Onbeperkt
  Hosting platform   Keuze
  .NET Core   Ja
  Node.js Support   Ja
  Laravel Support   Ja
  Website Builder   Ja

Beste webhosting pakket

Ons Prof Online pakket is het ruimste en beste webhosting pakket, buiten de maatwerk diensten, die u bij ons kunt afnemen. Kies voor het Prof Online pakket en geniet naast een krachtige stabiele hosting omgeving ook van de ruime mogelijkheden die het pakket biedt. Ideaal als u meerdere websites beheert en deze wilt onderbrengen op een centrale punt waar u ze allemaal tegelijk kunt beheren. Door de ruime mogelijkheden om extra websites te hosten is deze webhosting pakket uitermate geschikt voor Marketing bureau's, Webdesigners, SEO specialisten of voor webhosting reselers die op zijn naar webhosting van topkwaliteit in Nederland voor hun klanten.

De resources die uw website tot zijn beschikking heeft zijn bijna onbeperkt waardoor uw website zonder problemen verdere groei aan kan.

Dit pakket is uitermate geschikt voor zware e-commerce websites zoals woocommerce webshops met vele producten en/of websites die dagelijks duizenden bezoekers ontvangen. Pakketten zoals Magento, Wordpress, Drupal en Joomla draaien ijzersterk en zijn niet plat te krijgen dankzij deze beste webhosting pakket die u via ons voor een erg voordelige prijs kunt afnemen.

U bent bereikbaar voor vrienden en relaties onder verschillende e-mail aliassen. U kunt ervoor kiezen om uw e-mail te laten doorsturen naar een extern adres of uit te laten komen in een van de meegeleverde mailboxen. Door de ruime e-mail capaciteit van het Prof Online pakket kunt u deze mailboxen voordelig inzetten voor uw business mail of als alternatief voor dure Outlook en Gmail e-mail bedrijfsaccounts. Zaken als extra mailboxen, spamfiltering en DMARC beveiliging is bij ons gratis en mogelijk op als onze mailboxen.

Beste Wordpress Webhosting

Beste webhosting pakketten met razendsnelle SSD/NVM servers in Nederland. Vertrouw de zorg van uw website aan een betrouwbaar Nederlandse hostingprovider.

Webhosting, wat is dat?

Op zijn simpelste gezegd huurt u bij website hosting een stuk website opslagruimte op een server waarop u de bestanden van uw website op kunt slaan. Deze bestanden kunnen afbeeldingen, media berichten, youtube videos of zelfs pdf-bestanden en Excel-sheets zijn. Afhankelijk van de benodigde capaciteit en rekenkracht deelt u de server met andere webhosting gebruikers (SHARED HOSTING) of koopt u een vooraf afgesproken gegarandeerde capaciteit in (MANAGED HOSTING OF VPS HOSTING). Onze shared webhosting servers zijn razendsnel, worden streng gemonitord en kunnen mee groeien met uw website. DomeinHOST is sinds 1999 een ervaren en met trots een van de beste hosting provider in Nederland aan wie u met een gerust hart de totale onderhoud en hosten van uw website aan kunt toevertrouwen.

De beste WordPress-webhosting in Nederland

Topsupport, snelle servers met SSD/NVM disken en volop kennis van diverse CMS systemen zoals Wordpress, Drupal, Joomla, Magento en veel meer. Uw professionele website kunt u met een gerust hart aan de beste hosting provider in Nederland toevertrouwen. Alle webhosting pakketten zijn voorzien van een geavanceerde spamfilter, ongelimiteerd aantal e-mailadressen en een gratis SSL-certificaat. Volledige pakketten zonder poespas en verborgen kosten, eerlijk en betrouwbaar en gratis support mocht u extra hulp nodig hebben met het online brengen van uw website of het activeren van uw e-mail account. Al onze ruime hosting pakketten zijn geschikt voor Wordpress en zijn voorzien van de Wordpress toolkit voor makkelijk updaten en backuppen van uw website.

Beste Hosting provider

Bij ons bent u verzekerd van de beste professionele webhosting pakket met ongekend veel mogelijkheden. Op al onze webhosting pakketten kunt u meerdere domeinen op hosten. Hiermee bespaart u extra hosting kosten van losse hosting pakketten en beheert al uw websites via één account. Of u nu meerdere losse domeinnamen wilt hosten of sub domeinen onder een vaste domeinnaam wilt aanmaken, via ons geavanceerde maar gebruikersvriendelijke webhosting control panel is dat geen probleem. Dankzij het gebruiksvriendelijke control panel van PLESK Control panel is het beheren van uw eigen professionele website een fluitje van een cent. DomeinHOST is uw plesk webhoster partner bij uitstek, ook voor een betaalbaar Plesk VPS Server

Veilige Wordpress Website

Al onze pakketten zijn geschikt om kleinste tot de grootste wordpress websites te kunnen hosten. Wij hebben geen speciale wordpress website hosting pakketten omdat al onze pakketten al geoptimaliseerd zijn om zonder problemen wordpress op te draaien. Installeer eenvoudig via ons control panel met 1 click wordpress en maakt u zich voortaan niet meer druk over updates en beveiliging. Alle essentiële updates worden automatisch voor u geïnstalleerd en voor potentiele beveiligingsproblemen wordt u gewaarschuwd en begeleidt via heldere tips en advies. Via ons PLESK CONTROL PANEL kunt u voor uw WORDPRESS website automatische update's activeren. Zodoende blijft uw wordpress website verzekerd van de laatste updates en wordt misbruik van uw website op een effectieve manier voorkomen.

CMS Webhosting

Wij hebben onze webhosting pakketten getest met alle cms-systemen die geschikt zijn op een shared-hosting omgeving te draaien. Moderne content managementsystemen zoals Wordpress, Joomla, Drupal maar ook zware systemen zoals Magento, CSCART en WooCommerce webshop's kunt met TOP prestaties draaien op onze webhosting infrastructuur. Welk cms-systeem u ook gebruikt, op onze razendsnelle webservers haalt u de beste prestaties mee. Snelle websites houden potentiele klanten langer vast en zoekmachines zoals google waarderen uw site hoger zodat uw vindbaarheid in google ten opzichte van uw concurrenten sterk wordt verbeterd.

Ruime opslagruimte voor uw website data

Webpagina's van tegenwoordig nemen veel ruimte in. Vroeger waren de internetverbindingen erg traag en hield men rekening met het formaat van de pagina. Nu heeft bijna iedereen in Nederland een snelle ADSL, kabel of glasvezelverbinding waardoor websitebouwers daar minder rekening mee houden. Inspelend op deze ontwikkelingen is zelfs onze kleinste webhosting dienst ruimschoots geschikt om meerdere websites en pagina's op te draaien. Zo maakt u eenvoudig extra website's aan of verplaatst simpel uw huidige website naar een test of beta omgeving zonder zorgen te maken over een volle diskruimte. Is uw ruimte toch vol geraakt? Geen probleem, uw website blijft gewoon doordraaien en u kunt zonder downtime doormigreren naar ons zwaarste, een nagenoeg niet vol te krijgen krachtpatser van een webhosting pakkket. In tegenstelling tot de meeste concurrenten sluiten wij nooit websites af die hun quota zijn overschreden en zijn uiterst tolerant bij onverhoopte overschrijding van de beschikbare quota.

ISO 27001 DATACENTER INFRASTRUCTUUR

Een groot deel van onze infrastructuur draait op een ultramoderne ingerichte Tier3 groene datacenter vlakbij ons kantoor in Naaldwijk. Hierdoor zijn wij in staat om in geval van calamiteiten snel te reageren zonder dat onze diensten onacceptabele downtime vertonen. Onze datacenter is ISO 27001 en ISO 14001 gecertificeerd en is veilig, energiezuinig en supergroen door zijn adiabatische koeling en een PUE-waarde van 1,15. Verder hebben wij cloudservers paraat staan met extra capaciteit op verschillende datacenters in Europa waar wij op kunnen terugvallen bij een black-out van ons datacenter in Naaldwijk. Dankzij de ruime capaciteit die wij tot ons beschikking hebben kunnen wij u de totale zorg van alle hosted services in uw kantoor overnemen en virtueel draaien in ons datacenter. Met zijn bovengemiddelde uptime van 99,98% is ons netwerk bij uitstek geschikt om uw bedrijfskritiesche apllicaties of website's onder te brengen, vooral indien een hoge beschikbaarheid een must is zijn wij bij uitstek de geschikte partner voor al uw (inter)netwerkdiensten. Neem snel contact met ons op voor een offerte op maat.

Razendsnel en uiterst betrouwbaar infrastructuur

Domeinhost.nl heeft een ijzersterk netwerk opgebouwd die redundant is uitgerust, razendsnel werkt en uiterst betrouwbaar is. Wij testen op reguliere basis de veiligheid van ons switches, servers, routers, backup apparatuur en hebben scenario's klaarstaan voor onverhoopte noodsituaties van eenvoudige hardware storingen tot een algehele uitval van ons serverpark. Al uw websitedata, e-mail berichten en accountinstellingen worden door ons op verschillende manieren veiliggesteld middels een dagelijkse backup welke te herstellen door uzelf wanneer u dat maar wilt en diverse hot-backup en cold-backups via PULL-principe welke onze systeembeheerders op kunnen terugvallen in situaties waar dit nodig is. Met trots kunnen wij zeggen dat ons infrastructuur voorbereid is op de ergste noodscenario's en uw data bij ons in veilige handen is. Uw data veilig en bereikbaar houden is en zal altijd onze grootste prioriteit zijn.

Waarom kiezen voor ons?

Tegenwoordig is er zoveel keus tussen hostingproviders waardoor het lijkt alsof overal wel het zelfde zal zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Waar veel hostingproviders ervoor kiezen om de klant alles zelf te laten doen, zetten wij er een steentje bij om de klant zoveel mogelijk bij te staan. Uiteraard is het mogelijk om bij ons ook zonder enige support al uw doelen te bereiken op een zo gemakkelijk mogelijke manier, maar op het punt dat u toch dat extra beetje support nodig heeft zijn wij de juiste partij waar u op kunt bouwen!

Domeinhost.nl staat onder haar klanten bekend met haar deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met haar klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domeinextensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, webbouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet? Dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met het juiste antwoord voor uw vraagstuk.

 

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij Domeinhost.nl zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domeinspecialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt Domeinhost.nl over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals mail- en webserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.