N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Prof VPS

€ 90,00 facturatie per  kwartaal 
Vaste prijs per maand
 € 90,00 € 76,50 facturatie per   2 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 15%
 € 90,00 € 81,00 facturatie per   jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%
 € 90,00 € 85,50 facturatie per   6 maanden 
Vaste prijs per maand Korting 5%

Prof VPS 100GB

Vanaf €76,50 per maand
  Opslagruimte   50 GB
  Geheugen   8 GB
  Aantal cores   8
  Control panel   Plesk Web Admin Editie 10 websites
  OS   Centos, Windows Server + 20 Euro p.m. extra
  Root access   in overleg
  Monitoring   24 p/d
  SLA   SLA CORE
  Traffic   250 GB
  Opslagruimte backup   50 GB

Voor de professional

VPS server Prof is de juiste keuze als u een Basic VPS niet meer voldoet. Ondergebracht op snelle servers met meerdere cores en dubbel uitgevoerde hardware blijft u verzekerd van een hoge bereikbaarheid.

VPS Servers

Snel en goedkoop met volledig beheer. Al onze vps servers draaien op snelle high-end HP datacenter servers en zijn redunant uitgerust zodat bij hardware uitval een standby server de taken overneemt. Wij bieden zowel unmanaged servers als volledig door ons beheerde managed servers

Snelle virtuele servers

Uw website te zwaar? Onze razendsnelle en volledig door ons managed virtuele servers kunnen ingezet worden als een webhosting server, mailserver, dns-server, groupware server of in combinatie met andere reuze handige applicaties om uw bedrijfsvoering soepel te laten verlopen.

VPS Server

Overweegt u een VPS-server? Onze hoogwaardige VPS-serverdiensten zijn de sleutel tot het bereiken van digitale groei en succes. Met een VPS-server krijgt u de controle en flexibiliteit die u nodig hebt voor uw online projecten. Waarom de beperkingen van shared hosting tolereren wanneer u kunt profiteren van de voordelen van uw eigen VPS-server? Laat ons u helpen uw digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Kies voor onze krachtige VPS-server en investeer in de toekomst van uw online onderneming. Neem nu contact op en ontdek de mogelijkheden!"

VPS Server Amsterdam

Op zoek naar een krachtige VPS-server in Amsterdam? Onze eersteklas VPS-serverdiensten zijn ontworpen om uw digitale aanwezigheid te versterken met de voordelen van lokaal hosten in deze bruisende stad. Met een VPS-server in Amsterdam kunt u rekenen op ultrasnelle prestaties, ongeëvenaarde betrouwbaarheid en een lokale connectie die het verschil maakt. Waarom kiezen voor externe servers wanneer u de voordelen van een VPS-server in Amsterdam binnen handbereik heeft? Laat ons u helpen om uw digitale projecten te optimaliseren en uw lokale online aanwezigheid te versterken. Kies voor onze VPS-server Amsterdam en investeer in de groei van uw online onderneming. Wacht niet langer, neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de talloze mogelijkheden!"

VPS Servers

Op zoek naar de juiste VPS-servers om uw digitale projecten te ondersteunen? Onze hoogwaardige VPS-serverdiensten bieden de kracht en flexibiliteit die u nodig hebt om uw online initiatieven te stimuleren. Met onze VPS-servers krijgt u de controle en prestaties die essentieel zijn voor succes. Waarom genoegen nemen met gedeelde hosting wanneer u kunt profiteren van de voordelen van uw eigen VPS-servers? Laat ons u helpen bij het optimaliseren van uw digitale infrastructuur en het realiseren van uw online doelen. Kies voor onze betrouwbare VPS-servers en investeer in de toekomst van uw digitale aanwezigheid. Neem nu contact op en ontdek hoe onze VPS-servers uw projecten naar nieuwe hoogten kunnen brengen."

Waarom kiezen voor ons?

Tegenwoordig is er zoveel keus tussen hostingproviders waardoor het lijkt alsof overal wel het zelfde zal zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Waar veel hostingproviders ervoor kiezen om de klant alles zelf te laten doen, zetten wij er een steentje bij om de klant zoveel mogelijk bij te staan. Uiteraard is het mogelijk om bij ons ook zonder enige support al uw doelen te bereiken op een zo gemakkelijk mogelijke manier, maar op het punt dat u toch dat extra beetje support nodig heeft zijn wij de juiste partij waar u op kunt bouwen!

Domeinhost.nl staat onder haar klanten bekend met haar deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met haar klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domeinextensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, webbouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet? Dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met het juiste antwoord voor uw vraagstuk.

 

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij Domeinhost.nl zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domeinspecialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt Domeinhost.nl over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals mail- en webserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.