SERVICEGERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VEILIG / SNEL / VOORDELIG / KWALITEIT

N

Volledig online dns en nameservers beheer

N

Wijzig contact gegevens en draag domein over

N

DNS-SEC beveiliging

Goedkoop een domeinnaam vastleggen

Wanneer u graag een domeinnaam goedkoop wilt registreren, schakel dan ons in voor professionele support in en omgeving van Den Haag. Wij zijn een ervaren, dynamische organisatie en gespecialiseerd in het snel registeren van een domeinnaam voor een voordelige prijs. Daarnaast kunt u bij ons ook meteen terecht voor webhosting en nog veel meer. Dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring, wij zijn in 1999 begonnen, en onze deskundigheid kunnen we u optimaal van dienst zijn.

Goedkoop en snel een domeinnaam vastleggen

Bij het goedkoop en real-time vastleggen van uw nieuwe domeinnaam, bijvoorbeeld een .NL of .SHOP domeinnaam, bent u bij ons bedrijf verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Registreer uw domeinnaam eenvoudig online en maak gebruik onze diensten. Na het registreren is het verstandig om uw website te allen tijde goed te beveiligen. Voor veel mensen is dit erg belangrijk wanneer ze een website bezoeken, maar ook voor uzelf is dit belangrijk om uw site optimaal te beschermen. Dit doet u middels een SSL certificaat. Dit kunt u los aanschaffen, maar bij ons heeft u ook de keuze uit verschillende website hosting pakketten met een gratis SSL/HTTPS certificaat.

Neem contact met ons op en registreer snel uw domeinnaam goedkoop en veilig

Het registreren van uw nieuwe domeinnaam doet u eenvoudig op onze website. Wilt u graag goedkoop een domeinnaam vastleggen voor uw bedrijf in Nederland of in het buitenland maar weet u niet precies hoe u dit doet of hoe u het moet aanpakken? Maak dan gebruik van onze deskundigheid en neem contact met ons op! Onze experts in helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen wanneer u belt naar +31.(0)174-726026. Wij hebben erg veel ervaring in het registeren van excotische landenextensies en kunnen u van de juiste juridische advies voorzien om een succesvolle domein registratie uit te voeren.

Doe meer met uw domeinnaam!

Webhosting

Koppel een webhosting pakket aan uw domeinnaam zodat u een website of webshop online kunt plaatsen.

E-mail

Met een e-mail pakket kunt u tegen scherpe tarieven beschikken over professionele e-mailadressen.

Doorsturen

Onze pakketten hebben eindeloze mogelijkheden om uw domeinnaam en e-mail door te sturen.

Trots op al onze klanten

En natuurlijk horen wij ervoor te zorgen dat ze allemaal dik tevreden te zijn, daar doen wij dag en nacht ons best voor. Wij danken de klanten die de moeite hebben genomen om een review op Google voor ons achter te laten. Lees zelf verder wat ze van ons vinden en heeft u zelf ook een positieve ervaring met ons? Laat dan ook een review achter en help ons met meer mensen tevreden maken.

Bekijk alle ervaringen of laat zelf een ervaring achter