Klik op de beschikbare categorieën voor een overzicht
Momenteel zijn er oplichters actief die onder de naam “nldomeinhost.nl” en “domeinhostnederland.nl” spookfacturen voor domeinnaam registratie sturen.
Hierbij maken ze misbruik van onze bekendheid en goede reputatie door een naam te gebruiken die sterk lijkt op onze handelsnaam “Domeinhost.nl”. U kunt er zeker van zijn dat wij nooit spookfacturen naar onze klanten gestuurd hebben of in de toekomst zullen sturen, wij zijn een bedrijf die al 15 jaar bestaat en dit soort praktijken sterk afwijst.

Op het nepfactuur gaat het hierbij om een zogenaamde aanbieding maar dit is zodanig verstopt in de kleine letters dat het niet opvalt waardoor velen particulieren en bedrijven denken dat het een echte factuur is. Dit vorm van fraude staat bekend als acquisitiefraude, bij het betalen van het factuur gaat u een contract aan. Uiteraard bent u niet verplicht om zo’n spooknota te betalen, er is namelijk geen sprake van een betalingsverplichting.

Wij raden iedereen die een factuur van deze oplichterbende heeft hiervan een melding te doen bij “Fraude Helpdesk Meldpunt”

Update 06-08-2014 - Inmiddels heeft de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) de betreffende domeinnamen geblokkeerd. Lees er meer over op: “Website van SIDN”